CANDLE WAX:
BDSM verhalen/gedichten

Jouw verhaal/gedicht mailen?
Natuurlijk heeft het programma jouw verhalen/gedichten nodig. Max 3 A4'tjes met letterformaat 14. Onze dank is groot.
Mail ons:


Tijden:
Donderdag oneven weeknummer:
21 - 22 uur nieuwe afl.
Donderdag even weeknummer:
21 - 22 uur herhaling
Gedichten/muziek luisteren/lezen:
Aflevering 2.
Candle Wax BDSM verhalen/gedichten: <<<Home Candle Wax.
Verhaal -Telefoon

van: Meneptha & Mr The One


BDSM Gedicht/verhaal luisteren:(Nieuw scherm mp3)
-Verhaal Meneptha & Mr the One: Telefoon.

Song luisteren/zien:(nieuw scherm)
Lorenzo Antonio - You're a wild thing.(Spotify)
Lorenzo Antonio - You're a wild thing.(Youtube search)(geen match)

Verhaal:

Van menephta en Meester the One
Het is vrijdag de telefoon gaat.
"ik ben er over een kwartier, zorg dat je klaarstaat kuttrut" ja Meester...

snel kijk ik mijn huis rond, gelukkig is het redelijk netjes, snel kleed ik mij uit en doe zoals Hij dat graag heeft twee staartjes in. ik ga bij de deur staan en wacht.

De bel gaat, ik druk op de centrale bel, ik hoor Hem de trap op komen, ik hoor Zijn wandelstok tegen de deur....ik doe open, Hij komt binnen, In Zijn ene Hand Zijn Tas en Zijn Wandelstok, met De Andere Hand pakt Hij mij bij mijn keel en drukt mij tegen de muur. jij hebt je Meester gemist he sletje.....

Hij pakt een staartje vast en ineens lig ik op de grond, Hij trekt me mee de gang door de huiskamer in. ik ben blij dat Hij er is zo opgelucht, het voelt goed.

Hij gaat op de bank zitten. "Krijg ik niks te drinken trut?"

snel ga ik koffie pakken voor Hem. Op de manier hoe het hoort bied ik Hem Zijn koffie aan. ik zit op mijn knieen Hij tikt op Zijn been, kom maar meisje zegt Hij, en ik mag mijn hoofd op Zijn been leggen. ik ontspan, heerlijk Hem weer te voelen even, Hij gaat met Zijn Hand door mijn haar, er lopen tranen van opluchting over mijn wangen,
Hij is er weer, ik heb Hem zo gemist