BDSM Radio Holland
BDSM RTV NIEUWS!!!!

02 februari 2009

AIFW thema bondage: adembenemend Claes Iversen


Bron: fashion.blog.nl Blog.nl - Amstelveen,Noord Holland,Netherlands


Gisteren was de openingssoiree van de Amsterdam Fashion Week en geloof mij, dat was me er eentje. Met adembenemde couture van internationaal niveau , veel blote borsten en billen, spraakmakende entertainment en commentaar! Lees snel hoe de vork in de steek zit…Deel 1: Claes Iversen.


Laat ik beginnen met Claes Iversen, het grootste modetalent van Nederland. Ik was al overtuigd van zijn kunnen, maar na gisterenavond weet ik zeker dat deze jongen binnen nu en niet al te lange tijd de catwalks in Parijs of Milaan gaat veroveren. Wat is die jongen goed zeg. Zijn smaak is zo verfijnd, vrouwelijk, modern en toegankelijk tegelijkertijd. En wat doodzonde dat deze jongen nog verkooppunten heeft en zo beperkt is in zijn productieproces. Een groot gemis voor de mode-industrie wat mij betreft. En het is niet dat Claes het niet wil, nee juist dolgraag! Maar als beginnend ontwerper is het onwijs moeilijk om een eigen lijn op te zetten en deze te kunnen produceren en verkopen. Het kost allemaal zoveel geld. De collectie die we gisteren zagen vertelde dan ook de strijd van Claes. Na zijn vorige show waren de reacties overweldigend, maar werd hij beperkt in het productieproces. Deze gebondenheid heeft hij vertaald naar een collectie met het thema bondage. We zagen prachtige verfijnde jurken en tops met koorden langs tailles, benen en armen. En ook zagen we stropknopen langs halslijnen. Erg spannend.

Verder zagen we tulprokken, met kristallen bezaaide bolero’s en rokjes, een beeldschone off-schoulder avondjurk, glimmende nylon gewatteerde jasses en bodywarmers met diagonale coupelijnen die ook weer verwezen naar getwijnd touw, slanke potloodpantalons en een waanzinnige zwarte ‘trouw’jurk met voile en zwarte kristallen. Het kleurgebruik was overwegend grijs, paars, zwart en nudes. WOW!




BDSMVinden
Klik hier voor de beste BDSM shops!!!!
Klik hier voor BDSM winkel.nl
Klik hier voor de-Kooi BDSM/sex shop