BDSM Radio Holland
BDSM RTV NIEUWS!!!!

24 februari 2009

Agent bijna opgehangen bij SM-spel


Bron: www.hln.be Het Laatste Nieuws - Belgium

Een Duitse politieagent heeft een bizar SM-spel maar op het nippertje overleefd. In de buurt van de stad Keulen ging een ophangspel met zijn domina Carmen (50) bijna helemaal mis, omdat de man van het stoeltje viel waarop hij enkel met zijn voeten nog steunde. De politie-officier uit Mannheim moest met zware verstikkingsverschijnselen in allerijl naar het ziekenhuis gebracht worden.


Dochter
De getrouwde Peter S. ging vorige maand voor het eerst naar de woning van SM-prostituee Carmen. "Hij wilde dat ik zijn adem langzaam dichtkneep", vertelt domina Carmen. "Alles liep vlot en achteraf betaalde hij tevreden. Bij een volgende bezoekje wilde hij veel verder en moest ik een ophangspel met hem doen. Omdat hij er een tweede vrouw bij wilde, kon ik mijn dochter Margot (35) overtuigen om mee te spelen."

Stoeltje
"Hij ging op een stoeltje staan en ik deed tape rond zijn geslachtsdeel en samen met mijn dochter sloeg ik een touw rond zijn hals en we hingen die vast aan een haak. Plots viel het stoeltje waarop hij stond om. Met zijn tweeën probeerden we hem vast te grijpen. Met een laatste krachtinspanning kon Margot de haak laten zakken en zo het touw doorsnijden. Ik viel daarbij keihard tegen de zijkant van het bed en brak een ruggewervel. Toch ben ik heel blij dat mijn klant het ongeval uiteindelijk overleefd heeft." (hlnsydney/kh)
BDSMVinden
Klik hier voor de beste BDSM shops!!!!
Klik hier voor BDSM winkel.nl
Klik hier voor de-Kooi BDSM/sex shop