BDSM Radio Holland
BDSM RTV NIEUWS!!!!

28 april 2009


Fatale tassenseks op parkeerplaats


Bron: www.depers.nl De Pers, Netherlands


De mysterieuze dood van een jong stel op een parkeerplaats in Krefeld is het gevolg van een tragisch liefdesspel. Het paar kwam om het leven bij een sm-spel met plastic tassen.


Björn B. (28) trok tijdens het bizarre seksspel in de auto een plastic tas over het hoofd van de 19-jarige Jessica. Ze stikte. Uit schuldgevoel pleegde Björn zelfmoord, meldden Duitse media. Een jogger trof het tweetal maandag dood aan in de auto. Beiden hadden ze een plastic zak over hun hoofd.

Chatroom
Jessica leerde Björn kennen via een sm-chatroom. Ze besloot na een half jaar internetcontact met hem te daten op de parkeerplaats aan een meer. In de auto van Björn zouden ze sm-seks hebben.

De politie beschikt over sterke aanwijzingen dat het bizarre seksspel uit de hand gelopen is. Björn heeft vermoedelijk de tas over het hoofd van Jessica te strak dichtgetrokken.

In de paniek die ontstond toen ze blauw aanliep, slaagde hij er niet in de tas los te maken. “Hij voelde zich blijkbaar schuldig en ontnam zichzelf het leven”, vertelt een politiewoordvoerder.
BDSMVinden
Klik hier voor de beste BDSM shops!!!!
Klik hier voor BDSM winkel.nl
Klik hier voor de-Kooi BDSM/sex shop