BDSM Radio Holland
BDSM RTV NIEUWS!!!!

5 mei 2009


Programma: Red BDSM RTV!!!


Bron: BDSM RTV Holland BDSM RTV, Netherlands


De recessie heeft toegeslagen bij BDSM RTV. Alles is uitgeknepen tot het absolute minimum. De volgende stap is verzuipen!! We willen de boel redden in het 2e uur van de komende uitzending. We zijn op zoek naar steun betuigingen van luisteraars.


BDSM RTV is afhankelijk van onze informele ondersteuner www.de-kooi-bdsm.nl. Door de recessie kan deze echter amper de eigen vaste lasten betalen. Laat staan dat er nog iets overblijft voor BDSM RTV.

Vanaf 15 mei to 15 juni is het hele tweede uur van BDSM radio gewijd aan de redding van ons en het opkrikken van onze informele ondersteuner.

Ook zijn voor deze uitzending steunbetuigingen, reddingsplannen, tips, en evt. daadwerkelijke steun welkom. Alle reacties zullen indien gewenst voorgelezen worden. Dus geef jezelf een nickname als je wilt reageren. Dit kan via ons e-mail adres.

De kosten van BDSM RTV zijn relatief laag. Van 2000 euro per jaar kan BDSM RTV overleven en van meer kunnen we meer reportages maken.

De kosten van een reportage buiten Noord-Holland zijn gemiddeld 100 euro. De meeste kosten zijn voor de benzine en het eten van de crew, plus slijtage van apparatuur. Spullen worden immers niet beter van vervoer.

Reken sommetje!!
Een luisteraar kost ongeveer 5 cent per uitzending. Per maand weten ruim 2000 luisteraars BDSM radio te vinden. Kosten ruim 100 euro per maand.

Stel dat we iedere maand een reportage hebben komt dat op ruim 2400 euro per jaar plus 500 euro aan vervanging van apparatuur. Kom je uit op bijna 3000 euro.

Dat deze kosten niet op te brengen zijn moge duidelijk zijn. Vandaar ook het plan om reportages alleen in Noord-Holland te doen en via de telefoon andere interviews te doen. Kosten zijn dan eenmalig 250 euro voor een telefoonvork (apparaat om telefoon in de uitzending te gebruiken). Waardoor verre reportages niet zo nodig meer zijn. Bovendien kunnen we per uitzending meerdere gasten hebben.

Hoe staat het er nu voor
Op dit moment zijn de radio uitzendingen ingekort tot 1 uur. Kosten per jaar 600 euro. Voor de TV maken we alleen nog uitzendingen indien we een gast hebben en dat maximaal 2x per jaar alleen op locaties in NH.
Als er een apparaat of pc stuk gaat is het over met BDSM RTV!!!

Hoe ons te redden
Door diensten en producten van onze informele ondersteuner www.de-kooi-bdsm.nl af te nemen. We snappen dat het best lastig is in deze sociaal onzekere tijden. Want net als iedereen bezuinigen we het het eerst op de leuke dingen en genot. Maar als U toch geld te vergeven heeft denk dan even aan ons.
Zie banners op deze pagina!!!

Tot slot
Het zou jammer zijn als de enigste BDSM RTV zender in Nederland en België verloren zou gaan. Zelfs op wereldwijde schaal behoren zij to slechts een handjevol aanbod aan stations de gericht zijn op het uitdragen van de BDSM lifestyle terwijl er steeds minder erkenning en er zelfs meer discriminatie is. Bij andere omroepen zul je nooit BDSM gerelateerde programma's ontdekken op een heel enkele uitzondering na.

Luister BDSM radio (24/7):

BDSMVinden
Klik hier voor de beste BDSM shops!!!!
Klik hier voor BDSM winkel.nl
Klik hier voor de-Kooi BDSM/sex shop