BDSM Radio Holland
BDSM RTV NIEUWS!!!!

16 mei 2009


'Verpleegsters' in sm-kliniek van 'dokter Steve' riskeren tot 30 maanden


Bron: www.hln.be Het Laatste Nieuws - Belgium


Het openbaar ministerie heeft celstraffen tot dertig maanden en 5.500 euro boete gevorderd voor vijf vrouwen die assisteerden bij bizarre operaties in de sadomasochistische sfeer. De ingrepen vonden plaats in de illegale kliniek van de inmiddels overleden Duitser Karsten Schmidt, beter gekend als 'dokter Steve'.


Daar de man overleden is, stonden vandaag enkel zijn 'verpleegsters' terecht voor de correctionele rechtbank van Antwerpen. 'Dokter Steve' opereerde van 2000 tot 2006 vanuit Borgerhout en richtte vervolgens een operatiekwartier in op het Antwerpse Zuid. In 2007 kreeg de politie lucht van zijn praktijken en werd de sekskliniek opgedoekt.

'Dokter Steve' verwijderde teelballen en naaide 5 vagina's dicht
Via tal van operatiefilms werden de beklaagden geïdentificeerd. Zij staan terecht voor het onwettig uitoefenen van de geneeskunde en het toebrengen van slagen en verwondingen. De operaties die in de sekskliniek plaatsvonden, tarten elke verbeelding. Zo verwijderde 'dokter Steve' teelballen (kostprijs: 2.000 euro) en naaide hij vagina's dicht. De beklaagden assisteerden hem en voerden zelf kleinere ingrepen uit.

Sommigen waren sm-meesteres en hadden dokter Steve zo leren kennen. Het was volgens hen allemaal vrij onschuldig begonnen met "nursing", een soort van rollenspel. Dokter Steve verlangde echter meer en begon nepoperaties uit te voeren, die hij filmde en verkocht via het internet. Al gauw waagde hij zich ook aan echte operaties, ook al was hij geen echte dokter.

De beklaagden kregen 150 euro per ingreep, een peulschil vergeleken met het geld dat hij verdiende met de verkoop van de foto's en beelden via internet. Vonnis op 12 juni. (belga/mvdb)
BDSMVinden
Klik hier voor de beste BDSM shops!!!!
Klik hier voor BDSM winkel.nl
Klik hier voor de-Kooi BDSM/sex shop