BDSM Radio Holland
BDSM RTV MEDIA NIEUWS!!!!


21 mei 2009


BDSM TV verwijderd van Youtube!!!


Bron: BDSM RTV Holland BDSM RTV Holland - Netherlands


BDSM TV is nu defenitief verleden tijd. Youtube heeft onze account opgeschort!! Reden was een het filmpje de kidnap van slaaf sensus met Mrs. Elvira en Tanja. Dit riekt naar discriminatie!


Dat BDSM nog steeds een taboe is blijkt wel uit het feit dat Youtube ons verwijderd heeft vanwege een filmpje waarin absoluut geen naakt te zien was. Zelfs niet eens badkleding achtig.

Terwijl er op Youtube wel filmpjes te zien van mensen die in elkaar geslagen worden in het kader van pesterijen en dames die op een stringetje na naakt zijn. Ook met de zgn schending van auteursrechten werd BDSM TV extra streng aangepakt. Bij normale accounts wordt de muziek gewoon weggehaald. Bij ons was dit direct een waarschuwing met de dreiging van opschorting.

Net als Hyves meet Youtube met twee maten. We gaan zoeken naar een alternatief Youtube achtig kanaal maar vrezen dan weer dezelfde ellende door te maken.

Het is net als de SM rechter jaren geleden ondervond nog steeds zo dat wij als groep buiten de maatschappij geplaatst worden.

Nogmaals als we naaktbeelden hadden uitgezonden of ongewenst geweld dan was deze opschorting terecht geweest.

Youtube schaam U!!!!

Hopelijk zijn er nog mensen die voor ons een alternatief TV uitzend kanaal weten. Ik zit inmiddels met de handen in het haar.

Reacties zijn welkom op: bdsmradio@hotmail.com

Hieronder de mail van Youtube:

Over je account: bdsmradioholland

De volgende video's schenden de Communityrichtlijnen van YouTube:
The BDSM kidnapping from slave sensus part. 2 (english version) - (bdsmradioholland)

Aangezien dit de derde schending binnen zes maanden van de Communityrichtlijnen is en je al eerder bent gewaarschuwd, is je account nu opgezegd. Houd er rekening mee dat je geen andere YouTube-accounts mag gebruiken, bezitten of maken.

Een kopie van dit bericht is verzonden naar het e-mailadres dat aan deze account is gekoppeld.
Hoogachtend,

Het YouTube-team



Meer over Youtube problemen:
Laatste waarschuwing Youtube voor BDSM TV(05-05)




BDSMVinden
Klik hier voor de beste BDSM shops!!!!
Klik hier voor BDSM winkel.nl
Klik hier voor de-Kooi BDSM/sex shop