BDSM Radio Holland
BDSM RTV MEDIA NIEUWS!!!!


23 mei 2009


Eenzame BDSMérs M/V


Bron: BDSM RTV Holland BDSM RTV Holland - Netherlands


Uit recent onderzoek is gebleken dat 3 op de 10 mensen in Nederland te kampen heeft met eenzaamheid. Een simpel rekensommetje maakt dat er dan ook minstens 3 op de 10 BDSM mensen in eenzaamheid zit. BDSM RTV wil een lans breken voor die eenzame mensen.


Nogmaals de rekenmachine:  in Nederland zijn ongeveer 240.000 eenzame mensen die wij kunnen rekenen onder onze groep. Een gigantisch aantal mensen dus.

Een trieste constatering te meer het leven zo mooi kan zijn met BDSM en mensen waarmee je deze levenswijze kunt delen. En daarmee intens gelukkiger door het leven kunt gaan.

Bovendien weten deze 240.000 mensen niet van elkaar dat ze eenzaam zijn. Immers eenzaamheid staat niet op iemands voorhoofd geschreven.

In juli willen wij een BDSM radio thema uitzending houden hierover (als het financieel haalbaar is). We willen graag weten hoe eenzame BDSM mensen door het leven gaan.

-Hoe leef je zonder je grootste passie en liefde te moeten ontberen?

-Hoe probeer je contacten te maken op BDSM gebied?

-Heb je een goede tip om mensen met eenzaamheid te helpen?

-Jouw verhaal/ervaringen?

Natuurlijk gaat het programma niet alleen over eenzaamheid en BDSM. Eenzaamheid komt veel voor in een maatschappij waarbij ieder voor zich moet rennen en vliegen. Waarbij het bekommeren om je medemens is verworden tot een nobel doel van slechts heel weinig mensen.

Misschien moeten we een avond organiseren waarbij lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten. Ben erg nieuwsgierig naar de animo hiervoor!

Gedeelde smart is halve smart.


Reacties zijn welkom op: bdsmradio@hotmail.com

Groeten,

Tom Verhoeven
BDSMVinden
Klik hier voor de beste BDSM shops!!!!
Klik hier voor BDSM winkel.nl
Klik hier voor de-Kooi BDSM/sex shop