BDSM Radio Holland
BDSM RTV MEDIA NIEUWS!!!!


29 mei 2009


Webcam als chantagewapen ('Meesteres Mandy')


Bron: www.noordhollandsdagblad.nl Noord Hollands Dagblad - Netherlands


alkmaar -
Een 22-jarige man uit Den Helder heeft tussen 2004 en 2006 duizenden euro's afgetroggeld van seks-chatters door ze te chanteren met compromitterende foto's. Donderdag verschijnt hij voor de rechter in Alkmaar.


De man deed zich tijdens erotische websessies voor als 'meesteres Mandy'. In die hoedanigheid sloeg hij digitaal aan het verleiden via msn, chat en e-mail. Uit zijn dossier blijkt dat hij, nadat hij het vertrouwen had gewonnen, tenminste zes mannen zo ver kreeg om zich helemaal te laten gaan voor de webcam.

Wat ze niet wisten was dat hij de handelingen meedogenloos vastlegde door er screendumps te maken. Dat zijn digitale foto's, rechtstreeks vanaf het beeldscherm. Met die beelden werden de mannen dan vervolgens gechanteerd: betalen of anders zouden de foto's worden verspreid, bij voorkeur onder familie en kennissen. Zo wist de 'meesteres' duizenden euro's binnen te slepen.

Overigens is de man uit Den Helder niet de enige internet-oplichter. Vorig jaar werd in Alkmaar een - toen - 21-jarige man uit Hoogeveen tot zes maanden cel veroordeeld voor een soortgelijk vergrijp.
BDSMVinden
Klik hier voor de beste BDSM shops!!!!
Klik hier voor BDSM winkel.nl
Klik hier voor de-Kooi BDSM/sex shop