BDSM Radio Holland
BDSM RTV MEDIA NIEUWS!!!!


08 juni 2009


Ex: "Carradine wilde dodelijke seksspellen en pleegde incest"


Bron: hln.be Het laatste nieuws - Belgium


De ex-vrouw van 'Kung Fu' en 'Kill Bill'-acteur David Carradine, die vorige week in verdachte omstandigheden omkwam in zijn hotelkamer in Bangkok, heeft onthuld dat Carradine haar herhaaldelijk vroeg deel te nemen aan "afwijkende en dodelijke" seksspelletjes.


Weigering seksspellen oorzaak scheiding

Vermoed wordt dat Carradine het slachtoffer werd van een partijtje uit de hand gelopen wurgseks. Volgens actrice Marina Anderson (56), vertoonde Carradine een hang naar "abnormaal seksueel gedrag dat fataal kan aflopen". Bovendien beschuldigde ze haar toenmalige man van incest.

Marina en David scheidden in 2003, en volgens gerechtsdocumenten was Marina's weigering aan seksspelletjes deel te nemen de oorzaak van de breuk.

Incest toegegeven
In de echscheidingsdocumenten beschuldigde Anderson Carradine ook van incest. Ze stellde daarbij dat Carradine en het betrokken familielid de feiten bekenden. Carradine weigerde toen in therapie te gaan. In een telefonisch interview met de website Smoking Gun bevestigde Anderson die beschuldigingen. Ze weigerde echter verdere details te onthullen.

Volgens de politie overleed Carradine (72) door verstikking veroorzaakt door wurgseks. Gisteren werd zijn lichaam overgebracht naar de VS. Zijn weduwe, Annie Bierman, heeft een onafhankelijke autopsie aangevraagd. Carradine en Bierman huwden in 2004.

Foto van dode Carradine
De Thaise krant Thai Rath heeft inmiddels een foto gepubliceerd van een dode David Carradine, hangend in een kast. Acteur Carradine, bekend van Kung Fu en Kill Bill, werd eerder deze week dood aangetroffen in een hotelkamer te Bangkok.

Eerst werd nog uitgegaan van zelfmoord, maar al snel werd duidelijk dat de 72-jarige acteur omkwam bij wurgseks. (mvl/lb)

Zie het complete artikel incl. Carradine dood in linnenkast foto op hln.be
BDSMVinden
Klik hier voor de beste BDSM shops!!!!
Klik hier voor BDSM winkel.nl
Klik hier voor de-Kooi BDSM/sex shop