BDSM Radio Holland
BDSM RTV MEDIA NIEUWS!!!!


08 juni 2009


Wurgseks: bloedjelink


Bron: seks.blog.nl Seks blog - Netherlands


Wat bezielt iemand om aan wurgseks te doen? Dat zullen velen zich vandaag afvragen na het bekend worden van het overlijden van acteur David Carradine aan hoogstwaarschijnlijk deze vorm van seksbeoefening. Ik zal proberen hieronder wat leesbare informatie te verschaffen over wurgseks. Wellicht ten overvloede, maar: DON’T TRY THIS AT HOME!!!


Wurgseks, officieel ook wel auto-erotische asfyxie (AEA) genoemd, is een uiterst riskante vorm van seks waarbij de eigen keel of die van de partner wordt dichtgeknepen.

Doordat de zuurstoftoevoer naar de hersenen wordt verhinderd, wordt naar verluid de intensiteit van een orgasme versterkt. Soms speelt macht een rol, maar over het algemeen gebeurt het dichtknijpen van de keel op verzoek van de sekspartner.

Het opknopen heeft maar één doel: namelijk het blokkeren van de doorbloeding van de hersenen. Dit is zeker voor mensen met zwakke vaten en een zwak hart een riskante onderneming.

Alleen al in de Verenigde Staten sterven tussen de 500 en 1000 mensen per jaar aan erotische zelfophanging of soortgelijke auto-erotische activiteiten. Wurgseks met een partner is erg riskant, maar zelfverstikking is nog vele malen gevaarlijker. Omdat er los van de persoon zelf dan niemand is die het proces in de gaten kan houden.

Zo kan het bijvoorbeeld niet meer lukken om de aangelegde knoop los te krijgen en volgt een langzame en pijnlijke dood door verstikking. Om nog maar te zwijgen over de nabestaanden, die hun dierbare naakt zien bungelen aan een zelfgeknoopte strop.


BDSMVinden
Klik hier voor de beste BDSM shops!!!!
Klik hier voor BDSM winkel.nl
Klik hier voor de-Kooi BDSM/sex shop