BDSM Radio Holland
BDSM RTV MEDIA NIEUWS!!!!


09 juni 2009


Het Kung Fu Carradine Complot


Bron: www.grenswetenschap.nl Grenswetenschap.nl - Almere,Flevoland,Netherlands


De Amerikaanse überconspirist Alex Jones laat weer van zich horen. In een artikel op zijn website Infowars.com vermoedt de man dat David Carradine vermoord is omwille van een groter complot. De Kill Bill-acteur is bij de oudere generaties vooral bekend doordat hij de rol van kung fu-meester Kwai Chang Cain wegsnoepte voor de neus van Bruce Lee. Maar goed, David Carradine zou dus zijn dood te danken hebben aan onderzoeken die hij pleegde naar geheime genootschappen. Zijn doel: openbaren van informatie.


De eerste versie van het verhaal rondom Carradines dood was zelfmoord, maar de omstandigheden waarin de acteur werd ontdekt maken dat twijfelachtig. Carradine werd namelijk gevonden terwijl hij aan zijn polsen was opgeknoopt aan een kapstok. Rond zijn nek zat een touw gebonden dat naar beneden liep. Eindpunt: testikelen. Ook die werden stevig in touw gewikkeld. Wie zich hierbij geen beeld kan vormen kan op geenrespect.nl geenstijl.nl terecht voor de foto. Hoe dan ook, knappe kung fu-meester die op deze manier zelfmoord kan plegen. Bijkomend probleem: volgens het onderzoek bevond er zich niemand anders in de kamer. De dader, als die er was, verdween met de noorderzon.

David Carradine had weinig redenen om zelfmoord te plegen. Hij stond te boek als iemand met een goede bui en vooral de dagen voor zijn dood was hij vrolijk gestemd. Hij had als autofanaat nog maar net een nieuwe bolide gekocht en was in Thailand voor een film. De avond voor zijn dood belde hij nog met zijn vrouw. Het is niet duidelijk of hij een open huwelijk had, maar feitelijk zijn dat ook helemaal onze zaken niet. Carradine hadhet ontzettend naar zijn zin, maar verlangde om naar huis te komen. Niets aan het handje. Daarom wil de familie dat de FBI het zaakje onderzoekt. Het verhaal rammelt als een dansende Thaise prinses met extra veel oorringen en kettingen.

In tegenstelling tot wat Alex Jones beweert, hoeft het natuurlijk geen groter complot te zijn. Akkoord, zo'n groot geheim genootschap van genitaliënmoordenaars klinkt op een paranoïde manier cool, maar seksspelletjes die fout aflopen zijn van alle tijden en de kans daarop is stukken groter. De mens heeft nu eenmaal veel krochten. Moet allemaal kunnen, voor wie daar zin in heeft. Aangezien Carradine volgens geruchten een voorstander was van kinky bedpartijen, is het niet zo ver gezocht om te vermoeden dat hij zijn actieve leven eindigde met een laatste opgewonden poging om naar adem te snakken.

Zeker, een vervelende exit. Nog extra als je laatste seksuele activiteit inclusief foto breed uitgesmeerd wordt in de pers. Daar is de familie natuurlijk niet blij mee. Maar goed, ondanks de grote kans op een fout spel der volwassenen vermoedt Alex Jones dat er meer aan de hand is. Voor hem is het gegeven dat David Carradine onderzoek deed naar geheime genootschappen voldoende als motief van de moord. Zou het?

Korte update: het zou mogelijk gaan om een kung fu-sekte. Doordat hij mogelijk zat rond te neuzen in de activiteiten van een Martial Art-sekte, zou hij vermoord kunnen zijn, verklaart de familie. ‘Wellicht wilde hij een groepering in de belangstelling brengen en zouden ze hem om die reden uitgeschakeld hebben’, aldus advocaat Mark Geragos.

Zie het artikel met meer foto's en youtube video op Grenswetenschappen.

BDSMVinden
Klik hier voor de beste BDSM shops!!!!
Klik hier voor BDSM winkel.nl
Klik hier voor de-Kooi BDSM/sex shop