BDSM Radio Holland
BDSM RTV MEDIA NIEUWS!!!!


22 juni 2009


Larry / Lana / Linda Wachowski


Bron: film.ziggo.n Film Ziggo - Netherlands


Larry Wachowski debuteerde samen met zijn broer Andy op indrukwekkende wijze met de thriller Bound, een thriller vol lesbo’s en leer. Hierin verraadde zich al een fetisjistische voorkeur van Larry. Deze kwam nog duidelijker naar voren in de grensverleggende sf-film ‘The Matrix’, waar het leer nog prominenter aanwezig was.


Na de Matrix-trilogie werd het verdacht stil rond Larry en zijn broer Andy. Larry kwam wel in het nieuws door een verhouding met een SM-meesteres wat tot een scheiding met zijn vrouw leidde. Sindsdien doen de meest bizarre verhalen de ronde over Larry, en insiders beweren dat Larry zich inmiddels om heeft laten bouwen tot vrouw en tegenwoordig als Lana of Linda door het leven gaat.

Hier is door de crew van ‘Speed Racer’, de nieuwste film van Andy en Larry/Lana/Linda met geen woord over gerept. Producent Joel Silver sprak alle geruchten tegen, maar noze tongen beweren dat hij dat alleen doet omdat een omgebouwde regisseur/regisseuse niet echt geweldige PR is voor een kinderfilm.
Zal de waarheid over deze enigmatische Amerikaan(se) ooit nog boven water komen??




BDSMVinden
Klik hier voor de beste BDSM shops!!!!
Klik hier voor BDSM winkel.nl
Klik hier voor de-Kooi BDSM/sex shop