BDSM Radio Holland
BDSM RTV MEDIA NIEUWS!!!!


28 juni 2009


10 attributen die je echt moet hebben in de slaapkamer


Bron: sex.nieuwslog.nl Nieuwslog - Amsterdam,noord holland,Netherlands


Iedere slaapkamer zou een 'schatkist' moeten bevatten (met een slot als je kinderen hebt) met daarin deze 10 attributen die makkelijk verkrijgbaar zijn. Zo'n soort schatkistje is spannend en het kan ook helpen om meer zin te krijgen als je sexleven in een dip zit.


Koop een mooi kistje of afgesloten mandje en doe daarin deze sexy spulletjes. Alleen al de aanblik van zo'n spannend "schatkistje" kan de zin in sex al doen toenemen! Natuurlijk kun je zelf ook nog een aantal persoonlijke voorkeuren toevoegen, zoals een erotisch spelletje.
1. Glijmiddel en massageolie. Als je condooms gebruikt, gebruik dan alleen glijmiddel op waterbasis. Op olie gebaseerde middelen kunnen condooms aantasten. Wees ook voorzichtig met olie in jouw hotste plekje, want dit kan irritatie opleveren.

2. Je favoriete sexspeeltjes.

3. Een blinddoek, het liefst van zacht, satijnachtig materiaal voor een ultrazachte streling.

4. Erotische boeken om aan elkaar voor te lezen of films die jullie stimulerend vinden.

5. Kousen of zachte sjaaltjes en een paar fun-handboeien voor bondage.
6. Een veer of zachte make-up-kwast voor speelse aanrakingen.

7. Kleine sexy verrassingen voor je lover. Een echt zijden string (zo zacht!), verassende kousen, fun chocolaatjes of 'liefdesdobbelstenen'.

8. Condooms en andere safe sexmiddelen voor als je wisselende contacten hebt. Vergeet niet 'vingerhoesjes' (of latex handschoenen) voor anale stimulatie zonder je lover te krabben met je nagels.

9. Een doos met luxe tissues en/of een zachte doek voor een cleaning up.

10. En in de koelkast erotisch eetwaar die je lekker vindt, zoals slagroom, yoghurt, jam, honing, vloeibare chocolade en gelatinepudding. Je zult merken dat plakkerige dingen als honing en gelatinepudding geweldig aanvoelen op de geslachtsdelen wanneer het warm wordt als je er zachtjes tegen blaast.

BDSM RTV:
Geeft hoop voor de integratie van BDSM!!!

BDSMVinden
Klik hier voor de beste BDSM shops!!!!
Klik hier voor BDSM winkel.nl
Klik hier voor de-Kooi BDSM/sex shop