BDSM Radio Holland
BDSM RTV MEDIA NIEUWS!!!!


14 aug 2009


Interview makers van BDSMgirl.nl


Bron: bdsmradioholland.de-kooi-bdsm.nl BDSM RTV Holland - Netherlands


Amsterdam - Enige tijd geleden startte de nieuwe website BDSMgirl.nl. De opzet is simpel: een spin-off van de bestaande sites Chatgirl.nl en Chatbabe.be. De nieuwe website zag in een week tijd het ledental groeien tot maar liefst 1200 leden. Lid worden is altijd gratis en biedt je veel mogelijkheden om snel een leuk iemand te ontmoeten die ook van SM seks houdt. Met al deze mogelijkheden zal de site zeker nog succesvoller worden. Een nadere blik op deze interessante site voor liefhebbers van SM, BDSM, fetish en bondage.



Wat is BDSM én BDSMgirl.nl?
BDSM seks draait voornamelijk om pijn, machtsvertoon en bondage. Door pijn te lijden kun je nog meer genieten van seks; de extase wordt groter dan normaal. Door gedomineerd te worden zul je zelf de seks heel anders ervaren. De term BDSM is relatief nieuw in Nederland en België. Desondanks leeft BDSM zeker onder de mensen. Zo zag de gratis BDSM chatsite BDSMgirl.nl in haar eerste week het aantal bezoekers groeien naar 3500 per dag.

Tot voor kort heerste er echter een groot taboe over deze vorm van seks. Bondage en andere vormen van seks werden in de regelmaat gezien als grof en gewelddadig. Met de komst van BDSMgirl.nl zal het taboe hierop zeker afnemen. Er zijn - nadat de site slechts een week bestaat - momenteel regelmatig meer dan 150 chatters online. Praat over SM, BDSM, Fetish en natuurlijk niet te vergeten Bondage. Bespreek jouw lekkerste plekjes of zoek een leuke partner op; BDSMgirl.nl haalt alle taboes de wereld uit; spreek met mensen die van dezelfde seks houden als jij: BDSM.

Wat kan ik op BDSMgirl?
Laten we eerst even vooropstellen dat het gebruik van BDSMgirl.nl gratis is. Na een zeer kleine registratieprocedure in te vullen wordt er direct een “CV” aangemaakt zodat leden je snel kunnen vinden. Zoek bijvoorbeeld op woonplaats of op leeftijd. Eenmaal aangekomen in de chatroom zie je direct wie er online zijn en kun je gericht gaan chatten. Praat over jouw nieuwste speeltjes en gadgets op het gebied van BDSM of leer misschien wel iemand heel goed kennen. BDSMgirl.nl is hierdoor groter dan alleen een chatsite; zie het als een community voor BDSM'ers.
Het digitale CV dat je aan hebt gemaakt op de website wordt overigens ook gepubliceerd op je persoonlijke pagina op BDSMgirl.nl. Deze pagina kun je zien als een profielpagina zodat anderen alle informatie die jij hebt opgegeven kunnen lezen. Natuurlijk kun jij zelf ook informatie over anderen lezen. Zo kom je heel gemakkelijk in contact met een andere BDSM'er die van dezelfde soort seks houdt als jij; vind je ware (BD)SM partner!

Geen addertjes onder het gras?
Nee, absoluut niet. BDSMgirl.nl biedt je heel veel mogelijkheden zonder dat er addertjes onder het gras zitten. Alleen de informatie die jij opgeeft wordt op internet gepubliceerd en je bent er vrij in of je ook een foto op je profielpagina wilt uploaden. Verder behandelt BDSMgirl.nl alle gegevens volledig anoniem; je komt dus zeker niet in een advertentie of iets dergelijks van ons te staan. Overigens is een VIP-versie van ons systeem in ontwikkeling; hierover later meer.

Gratis BDSM chat bestaat dus echt; meld je nu aan.
Sluit jij je aan bij de snelst groeiende groep van BDSM'ers in Nederland én België. Ontmoet nieuwe mensen en deel je kennis, stel je vragen en natuurlijk: Maak het gezellig met elkaar! Laat berichtjes achter bij leuke profielen en misschien nog wel leuker: Chat direct met hen. Maar de pret op BDSMgirl.nl gaat nog veel en veel verder; maak afspraakjes (SM seksdating), geef elkaar een cijfer op basis van profielinformatie en profielfoto's en natuurlijk nog veel meer.

BDSMgirl.nl is er voor iedereen; niets is te gek en iedereen is dus welkom. Upload jouw mooiste foto en laat anderen direct zien wat je te bieden hebt. Omschrijf of je op zoek bent naar een leuk iemand voor een relatie of juist alleen voor het BDSM daten. BDSMgirl.nl is dé website waar jij moet zijn om in contact te komen met andere BDSM'ers.

Alle pluspunten nog even snel op een rijtje:
-    Word gratis lid, en blijf dat ook (geen addertjes onder het gras)
-    Sluit je aan bij de snelstgroeiende online groep van BDSM'ers
-    Bekijk profielen van andere SM-liefhebbers
Direct lid worden?

Bezoek BDSMgirl.nl:

Tevens is er een mooi online BDSM woordenboek te raadplegen deze is gemaakt i.s.m. Dominanten.be
BDSMVinden
CB 3000 - complete kit
CB 3000 - complete kit
Schaamlippen spreider
Schaamlippen spreider
Veer-geladen Gag
Veer-geladen Gag
De `Ploeg` Machine eXtreem
De `Ploeg` Machine eXtreem
Anaal Haak (anal hook) Staal
Anaal Haak (anal hook) Staal
De `Love Machine`
De `Love Machine`
Schaamlip Kuisheidsgordel
Schaamlip Kuisheidsgordel
Set Leren Pols en Enkelboeien
Set Leren Pols en Enkelboeien
Neus Haak (nose hook) Staal
Neus Haak (nose hook) Staal
De `Ploeg` Machine
De `Ploeg` Machine
Klik hier voor de beste BDSM shops!!!!
Klik hier voor BDSM winkel.nl
Klik hier voor de-Kooi BDSM/sex shop