BDSM Radio Holland
BDSM RTV MEDIA NIEUWS!!!!


26 aug 2009


'Meisjes', 'SM rechter' en 'Soeur Sourire' naar filmfestival Montréal


Bron: www.demorgen.be De Morgen  - Belgium


'Meisjes', de nieuwe film van Geoffrey Enthoven, 'SM rechter' van Erik Lamens en 'Soeur Sourire' van Stijn Coninx zijn geselecteerd voor het 33ste Wereldfilmfestival van Montreal, dat plaatsvindt van 27 augustus tot 7 september. Ook de documentaire 'Looking for Dragone', gemaakt in het kader van de Canvasreeks 'Hoge Bomen', staat op het programma.


'Meisjes' en 'SM rechter" worden vertoond in het 'Regards sur les Cinémas du Monde'-programma. 'Soeur Sourire' loopt in Officiële Selectie, Buiten Competitie, en 'Looking For Dragone' in de 'Documentaires du Monde'-selectie.

Rockband met moeder en zoon
'Meisjes', dat in België als opener van het Filmfestival van Oostende in première gaat, gaat over de 70-jarige Claire, die met haar zoon, de ruige muzikant Sid, een band opstart. In de hoofdrollen zien we Marilou Mermans, Jan Van Looveren, Lea Couzin, Lut Tomsin en Lucas Van Den Eynde.

Klikkende rijkswachters
'SM rechter', dat gebaseerd is op waargebeurde feiten, draait rond Koen, van beroep rechter, die om zijn huwelijk met Magda te redden, beslist om zijn eigen fatsoensgrenzen tot het uiterste te testen. Samen ontdekken ze haar verborgen verlangens. Maar wanneer Magda steeds extremere vormen van genotsbeleving opzoekt, raakt het koppel verstrikt in een web van pooiers, klikkende rijkswachters en afgunstige collega's. Gene Bervoets en Veerle Dobbelaere vertolken de rollen van Koen en Magda.

Klooster-ster
'Soeur Sourire' vertelt het verhaal van Jeannine Deckers, een Belgisch meisje dat in 1961 uitgroeide tot een wereldster door als kloosterzuster de hit 'Dominique' te schrijven en te zingen. Cécile De France speelt de hoofdrol.

Wereldberoemde spektakelman
'Looking for Dragone' is een door Manu Bonmariage gemaakt documentair portret van Franco Dragone die wereldberoemd is geworden met zijn grootse spektakelshows voor onder meer Cirque du Soleil (onder meer Saltimbanco, Quidam, Alegria) en Céline Dion. (belga/tw)


Even later werd hij door de Deontologische Raad van Artsen geschorst en werd er tegen hem klacht neergelegd bij de politie. Hij werd in augustus 2007 opgepakt op verdenking van seksueel misbruik en verkrachting maar hij werd nooit officieel beschuldigd. (hlnsydney)
BDSMVinden
CB 3000 - complete kit
CB 3000 - complete kit
Schaamlippen spreider
Schaamlippen spreider
Veer-geladen Gag
Veer-geladen Gag
De `Ploeg` Machine eXtreem
De `Ploeg` Machine eXtreem
Anaal Haak (anal hook) Staal
Anaal Haak (anal hook) Staal
De `Love Machine`
De `Love Machine`
Schaamlip Kuisheidsgordel
Schaamlip Kuisheidsgordel
Set Leren Pols en Enkelboeien
Set Leren Pols en Enkelboeien
Neus Haak (nose hook) Staal
Neus Haak (nose hook) Staal
De `Ploeg` Machine
De `Ploeg` Machine
Klik hier voor de beste BDSM shops!!!!
Klik hier voor BDSM winkel.nl
Klik hier voor de-Kooi BDSM/sex shop