BDSM Radio Holland
BDSM RTV MEDIA NIEUWS!!!!


26 aug 2009


Perverse dokter schreef valium voor in ruil voor seks


Bron: hln.be Het laatste nieuws  - Belgium


Een Britse dokter mag het aan de deontoligische commissie uitleggen. De man had in zijn praktijk seks met een patiënte. De echtgenoot van de de overspelige vrouw zat nietsvermoedend in de wachtkamer. Hij had nog affaires met andere patiënten, werd door de politie opgepakt maar nooit officieel beschuldigd van verkrachting.


Overspelige grootmoeder
De overspelige grootmoeder vertrouwde haar avontuurtjes met de gehuwde dokter toe aan haar dagboek. Elk nieuw hoogtepunt met dokter Michael Rusling -48 en vader van drie kinderen- was goed voor een aparte vermelding. Vandaag mag Rusling het komen uitleggen voor de deontologische commissie. Hij wordt beschuldigd van seks met twee patiënten en chantage. Hij dreigde ermee geen medicatie meer voor te schrijven aan een patiënte als ze geen seks meer wilde.

Dochter betrapt overspelige mama
Rusling deelde een praktijk met drie andere dokters in Hull. Samen hadden ze tienduizend patiënten. Volgens Bernadette Baxter van de commissie begon de eerste affaire acht maanden geleden. Een patiënte zocht hem op met een gezwel in haar maag. Tijdens het onderzoek stak hij zijn handen in het ondergoed van de vrouw. Ze lachte het eerst nog weg met de opmerking: "Is dat niet het speelterrein van mijn man?" Maar het liep letterlijk uit de hand. De volgende dag ging de dokter haar thuis opzoeken en de twee doken meteen in bed. Het zijsprongetje van de vrouw werd ontdekt door een van haar vier dochters. Die zag mama in haar negligé de dokter uitwuiven op de stoep.

"Zou graag eens in jouw zitten"
Het begon pas echt te stinken voor de dokter toen een patiënte en een collega van de dokter naar de politie stapten. De man chanteerde ook een patiënte. De vrouw had psychische problemen en had haar medicatie nodig. Ze ging op consultatie bij hem en toen hij haar vroeg waarom ze de medicatie nodig had, antwoordde ze: "Dat is moeilijk uit te leggen. Dat kan je alleen begrijpen als je in mij zit". Ze doelde daarmee op haar emoties maar zo had de dokter het niet begrepen. Hij nam het letterlijk en zei dat hij maar al te graag eens in haar zou zitten en maakte een nieuwe afspraak. Het werd het begin van gefoefel en seks.

Seks in ruil voor valium
In ruil voor het gestoei schreef hij haar valium voor. De vrouw werd eraan verslaafd en hij had haar in zijn macht. Ze werd het beu en wilde een andere dokter van de praktijk raadplegen maar daar stak hij een stokje voor. Volgens de vrouw had hij seks met haar in zijn praktijk en op drie andere plaatsen. Ze leed er erg onder en haar man en zus maakte zich grote zorgen. Ze kreeg zelfmoordneigingen en liet zich opnemen in een psychiatrische afdeling. Toen ze uit de afdeling ontslagen werd, begon de affaire opnieuw. Pas toen ze met de receptioniste van de praktijk een gesprek had, kwam er een einde aan haar kwelling. Ze kaartte het probleem aan bij de andere dokters van de praktijk en die nodigden haar uit. Ze kon eindelijk haar verhaal kwijt over de pervert.

Nooit officieel beschuldigd
Even later werd hij door de Deontologische Raad van Artsen geschorst en werd er tegen hem klacht neergelegd bij de politie. Hij werd in augustus 2007 opgepakt op verdenking van seksueel misbruik en verkrachting maar hij werd nooit officieel beschuldigd. (hlnsydney)
BDSMVinden
CB 3000 - complete kit
CB 3000 - complete kit
Schaamlippen spreider
Schaamlippen spreider
Veer-geladen Gag
Veer-geladen Gag
De `Ploeg` Machine eXtreem
De `Ploeg` Machine eXtreem
Anaal Haak (anal hook) Staal
Anaal Haak (anal hook) Staal
De `Love Machine`
De `Love Machine`
Schaamlip Kuisheidsgordel
Schaamlip Kuisheidsgordel
Set Leren Pols en Enkelboeien
Set Leren Pols en Enkelboeien
Neus Haak (nose hook) Staal
Neus Haak (nose hook) Staal
De `Ploeg` Machine
De `Ploeg` Machine
Klik hier voor de beste BDSM shops!!!!
Klik hier voor BDSM winkel.nl
Klik hier voor de-Kooi BDSM/sex shop