BDSM Radio Holland
BDSM RTV MEDIA NIEUWS!!!!


09 sept 2009


Dikke mensen genieten veel meer in bed


Bron: BDSM RTV Holland BDSM RTV  - Netherlands


Het is officieël! Vette mensen genieten veel beter van seks dan magere mensen. Dikke meisjes krijgen gigantische orgasmes terwijl dikke mannen een tweemaal heftiger orgasme beleven dan een een olympische sportman in de kracht van zijn leven.


Van nu af aan als uw missie fantastische seks is, de boodschap aan jongens is vergeet de six-pack en start met de hamburgers - coor de dames - dump je dieetboeken en pak ieder ijsje wat je krijgen kan.

Geslacht wetenschappers in Pasadena (Californië) hebben al lang het vermoeden dat het geheim voor heftige seks ergens binnen het illusive VZY97 "gebrek remming" gen kan worden gevonden. Hun vermoedens waren juist.

In een nieuwe doorbraak hebben  onderzoekers ontdekt tijdens het controleren van een vrouwelijke Orgasme via een nucleaire Stethoscoop die elke afzonderlijke uterine contractie nauwkeurig kunt meten - als dezelfde manier op de schaal van Richter aardbevingen meten.

Zoals bleek uit het gecontroleerde experiment, Laroushka La Mancha een 125 kilo wegende vrijwilligerster, was op electronische tot een orgasme gebracht naast een andere vrijwilligster, Tammy Villette, een prachtige 17 jaar oude moderne talen studente van 52 kilo.

"Het was verbazingwekkend", zei laboratorium directeur Dr. Jules Essberger. Toen Laroushka's Orgasme uitbrak met de seismische kracht van Krakatoa en Vesuvius.

Hij vervolgens ingeschakelde op de resultaten van Tammy. Een blik op de grafiek, leerde dat er sprak was van een kleine amplitude. 'De Tammy Orgasme had de shaking amplitude van een zeer kleine molehill. Arm kind tenzij ze flink zal aankomen zal ze nooit weten wat zij heeft gemist.

De tweede fase van de enquête leverde nog meer verbazingwekkende cijfers op.

' Een van de standaard kenmerken van dikke mensen is ze heb zeer weinig te verliezen hebben in het leven ", Dr. Essberger theoritiseerde. "Het is ook een feit dat zij geneigd zijn meer te lachen dan slanke mensen".

'De volgende uitdaging was een opstelling van dit logische experiment te koppelen. Zo werd onze  dikke vrijwilligerster uitgenodigd  het zeer grote bed te ten behoeve met een andere vrijwilliger, Big Bill Bradley een 160 kilo wegende trucker uit Detroit', hij verklaarde.

"OK", zei Essberger. Daar waren we dan. Wij hebben een grote man en een massale vrouw. Beide naakt. Beide in één bed. Beide met VZY97 inhibitions en met een fantastisch gevoel voor humor'.

"We vervoerden het bed naar een vlakke plek in de woestijn - Geplaatst op een plaat gewapend beton en gekoppeld aan een standaard thermonucliare seismograaf.De monitors stonden in een ondergrondse bunker." zei hij.

"Ik moet u zeggen, dat de daad ongelofelijk was. Het leek wel een storm. De twee lachten en wipten voor vele uren.

Soms vielen ze uit elkaar en zij moest  tijd besteden aan het vinden van zijn penis onder zijn grote aantallen lagen vet om deze terug begeleiden  binnen haar. Maar nogmaals, ze lachten erover.

Zelfs kregen ze tussendoor een dozijn pizzas en liters frisdrank - terwijl ze tegelijkertijd genoten van de liefdes daad.

"Laroushka en Bill hadden meerdere ejaculaties en orgasmes', Conclusie: "Variërend vanaf het equivalent van een standaard hand granaat - door middel van een Wo 2 blockbuster bom - inleidend naar een van deze enorme bunker bommen  die de bondgenoten gebruikten in de Irak oorlog - als finale een gigantische gewelddadige explosie - welke het landschap vernietigd -  Die ergens op de grote schaal danst tussen Nagasaki en Chernobyl.

Dr. Essberger zat, uitgeput en totaal uitgeput. "Zo niet zeggen dat dikke mensen geen goede seks hebben", zei hij.

Hij is nu onder vrijwillige Sedatie.

Van de redactie:
Bovenstaand onderzoek is een totale fictie. Toch zit er kern van waarheid in deze fictie. Dus mijn conclusie blijft: Dikke mensen genieten meer van seks.

Bovendien baal ik van de hetze die tegen de volslanken onder ons gaande is.

Waarbij dikke mensen als paria's behandeld worden omdat ze zgn de maatschappij en de gezondheidszorg geld kosten.

Even deze leugens wegwerken. Dikke mensen leveren de maatschappij juist veel meer geld op. Immers ze besteden meer geld en ze overlijden over algemeen eerder dan dunne mensen. Dus minder verzorgingshuis/ziekenhuis kosten, minder AOW kosten. Kortom gezond levende mensen kosten uiteindelijk veel meer geld ondanks dat zij minder vaak het ziekenhuis zien voor hun pensioen.

Het is bovendien een grote schande dat men mensen koppelt aan de economische opbrengst c.q. kosten.

Intussen maakt men in Den Haag en op de werkvloer dikke mensen belachelijk en worden ze geintimideerd om af te vallen.

Het is een grote schande!!!

Geef mij maar lekker volslank!!!


Tom Verhoeven
BDSMVinden
CB 3000 - complete kit
CB 3000 - complete kit
Schaamlippen spreider
Schaamlippen spreider
Veer-geladen Gag
Veer-geladen Gag
De `Ploeg` Machine eXtreem
De `Ploeg` Machine eXtreem
Anaal Haak (anal hook) Staal
Anaal Haak (anal hook) Staal
De `Love Machine`
De `Love Machine`
Schaamlip Kuisheidsgordel
Schaamlip Kuisheidsgordel
Set Leren Pols en Enkelboeien
Set Leren Pols en Enkelboeien
Neus Haak (nose hook) Staal
Neus Haak (nose hook) Staal
De `Ploeg` Machine
De `Ploeg` Machine
Klik hier voor de beste BDSM shops!!!!
Klik hier voor BDSM winkel.nl
Klik hier voor de-Kooi BDSM/sex shop