BDSM Radio Holland
BDSM RTV MEDIA NIEUWS!!!!


12 sept 2009


Is plasseks vies?


Bron: www.nbrplaza.com NBR Plaza  - Netherlands


Het staat hoog in de absolutie don’ts bij veel mensen. Vraag iemand waar voor hem of haar de grens ligt op het gebied van seks en steevast is het antwoord “seks met kinderen, seks met dieren, plasseks en poepseks”. Maar dat plasseks, is dat nou echt zo vies? NBRplaza zocht het voor je uit.


Plasseks

‘Watersport’, ‘gouden douche’ en ‘urophilia’. Mensen die plasseks beoefenen raken opgewonden van het zien, ruiken, voelen of proeven van urine. Sommigen zien het als een fetish, maar dan wel een met vele
varianten:

Bij sommige vrouwen wordt het orgasme heviger als hun blaas vol zit en ze tijdens het orgasme hun urine laten lopen.

Sommige mensen raken opgewonden als ze hun partner zien plassen.
Er zijn mensen die het opwindend vinden om over hun lover heen te plassen of als er over hen heen geplast wordt, al dan niet als deel van een sadomasochistisch spel.

Sommigen raken opgewonden als ze in hun broek plassen (‘urolagnia’). Ook kan het een kick geven een ander dit zien doen. Er zijn ook mensen die zichzelf baby wanen, een luier omkrijgen en dan de urine laten lopen.
Anderen vinden het opwindend om urine te drinken (‘uriposia’).

Urine
Urine bestaat uit het te veel aan afvalstoffen uit het bloed die het lichaam even niet nodig denkt te hebben. Via de nieren belandt die zooi in de blaas en vanuit dit reservoir verlaat de urine het lichaam. Mensen plassen een litertje per dag. Het gaat dus niet per sé om schadelijke stoffen, maar om het overschot ervan.

Urine zou volgens sommigen goed zijn voor vele kwaaltjes. Mijn oma hield altijd haar handen onder een straal koeiepis, omdat het zou helpen tegen winterhanden, kloven en wratjes. Ook zou je het in je oor moeten gieten als je oorontsteking hebt. Ratree Cheepudomwit, een Thaise onderzoekster, beweert dat urine drinken erg gezond is. Het zou sinusitis(slijmvliesontsteking) genezen, kanker bestrijden en zelfs het ouderdomsproces af remmen. Urinetherapie is al eeuwenoud. In Nepal en China wordt urine gezien als het oudste geneesmiddel. In Amerika heeft een arts in de jaren ‘80 zijn licentie verloren omdat hij voorstander was van urinetherapie.

Ook zijn er diverse verhalen over drenkelingen en slachtoffers van aardbevingen die zich dagen in leven hebben weten te houden door hun eigen urine te drinken. Urea is en van de stoffen die wordt gewonnen uit urine en die wordt gebruikt als messtof in de landbouw, strooizout voor wegen, smaakstof voor sigaretten, cosmetica (gezichtscrème), tandenbleker en als dermatologisch geneesmiddel.

Urine bevat ook ammoniak, waardoor het ook geschikt is als schoonmaakmiddel. Schilders plasten vroeger in de verf voor een betere hechting en in de 19e eeuw gebruikten de wolfabrieken in Tilburg de urine van de inwoners van deze stad om de wol te wassen, wat de Tilburgers tijdens de carnavalsdagen de naam ‘kruikenzeikers’ heeft opgeleverd.

Safeseks en plasseks
De urine van een gezond iemand is niet gevaarlijk. Er zitten zelfs minder bacteriën in dan in speeksel. Maar als je niet weet of je partner een geslachtsziekte onder de leden heeft, kun je beter geen risico nemen. Voorkom dan dat urine in contact komt met je slijmvliezen (mond, neus, ogen, binnenste schaamlippen, vagina, anus). Bij twijfel laat je iemand dus niet in je anus of vagina plassen. Ook is het drinken van urine dan een afrader.

De smaak van urine
De smaak en geur van urine kan heel verschillend zijn. Ochtendurine is vaak veel sterker van smaak en geur en is zouter. Ook is de smaak afhankelijk van wat je eet en drinkt. Asperges zijn berucht om de extreme smaak en geur die ze aan je urine geven. Drink es een hele dag heel veel water en zorg dat je voor de plasseks verschillende keren geplast hebt. Je bent dan als het ware doorgespoeld en je urine wordt lichter en bevat minder smaak.

Waarom is plasseks geil?
Urine is dus nuttig en of het gezond is, daarover zijn de geleerden het niet eens. Maar wat is er dan zo geil aan plas en plassen?

Plassen is iets intiems. Als je partner je toelaat in een van zijn of haar meest intieme momenten betekent dat dat je elkaar volledig vertrouwt. Het kan spannend zijn om naar te kijken. Zowel mannen en vrouwen zijn vaak nieuwsgierig naar hoe dat plassen bij de andere sekse in zijn werk gaat. Waar zit dat gaatje bij een vrouw? Hoe voelt het om de brandweerman te spelen en die slang heen en weer te slingeren tijdens het plassen? Het vocht komt uit je partner en is dus als het ware een deel van hem of haar (net als sperma of vaginaal slijm). Urine is ook lekker warm.

Plassen past ook goed in een SM-spel. Iemand laten plassen kan vernederend zijn, maar over iemand heen plassen ook.

Zie het complete artikel met foto's op NBRplaza:


BDSMVinden
CB 3000 - complete kit
CB 3000 - complete kit
Schaamlippen spreider
Schaamlippen spreider
Veer-geladen Gag
Veer-geladen Gag
De `Ploeg` Machine eXtreem
De `Ploeg` Machine eXtreem
Anaal Haak (anal hook) Staal
Anaal Haak (anal hook) Staal
De `Love Machine`
De `Love Machine`
Schaamlip Kuisheidsgordel
Schaamlip Kuisheidsgordel
Set Leren Pols en Enkelboeien
Set Leren Pols en Enkelboeien
Neus Haak (nose hook) Staal
Neus Haak (nose hook) Staal
De `Ploeg` Machine
De `Ploeg` Machine
Klik hier voor de beste BDSM shops!!!!
Klik hier voor BDSM winkel.nl
Klik hier voor de-Kooi BDSM/sex shop