BDSM Radio Holland
BDSM RTV MEDIA NIEUWS!!!!


15 sept 2009


Plaatsen naaktfoto's strafbaar


Bron: www.telegraaf.nl De Telegraaf  - Netherlands


DEN HAAG - Een nagenoeg gereed conceptwetsvoorstel moet ervoor zorgen dat het plaatsen van gestolen filmpjes of foto's op internet kan leiden tot een gevangenisstraf van vier jaar.

Op het plaatsen van ontvreemde webcamfilmpjes, foto's of andere ontfutselde computergegevens door websitebeheerders moeten namelijk forse straffen komen te staan.

Het voorstel komt van minister Hirsch Ballin (Justitie), zo melden bronnen in Den Haag. De heling van computergegevens is nu nog niet strafbaar. Dat leidde twee jaar geleden tot een fikse discussie, nadat overal naaktfoto's van presentatrice Manon Thomas opdoken. De bestanden bleken door een buurman van haar computer te zijn gehaald. De hacker kreeg uiteindelijk een taakstraf van 180 uur, maar de foto's verschenen her en der op internet.
Verwijderen

Die 'heling' wordt nu ook strafbaar. Bovendien krijgt de officier van justitie de bevoegdheid om informatie van internet te laten verwijderen.

Het wetsvoorstel richt zich niet alleen op onrechtmatig verkregen blootkiekjes door buurmannen of ex-partners, maar ook op goed georganiseerde computercriminaliteit. Daarbij gaat het om de heling van bijvoorbeeld rapporten en gevoelige gegevens zoals creditcardnummers, toegangscodes, wachtwoorden en gebruikersnamen. De heling van digitale gegevens is op dit moment niet strafbaar, omdat de computergegevens niet als een 'goed' worden aangemerkt. Dat komt doordat de eigenaar na de diefstal, waarbij het vrijwel altijd om het kopiëren van bestanden gaat, zelf ook nog de beschikking heeft tot de gegevens. In het wetsvoorstel wordt dat onderscheid opgeheven.

BDSMVinden
CB 3000 - complete kit
CB 3000 - complete kit
Schaamlippen spreider
Schaamlippen spreider
Veer-geladen Gag
Veer-geladen Gag
De `Ploeg` Machine eXtreem
De `Ploeg` Machine eXtreem
Anaal Haak (anal hook) Staal
Anaal Haak (anal hook) Staal
De `Love Machine`
De `Love Machine`
Schaamlip Kuisheidsgordel
Schaamlip Kuisheidsgordel
Set Leren Pols en Enkelboeien
Set Leren Pols en Enkelboeien
Neus Haak (nose hook) Staal
Neus Haak (nose hook) Staal
De `Ploeg` Machine
De `Ploeg` Machine
Klik hier voor de beste BDSM shops!!!!
Klik hier voor BDSM winkel.nl
Klik hier voor de-Kooi BDSM/sex shop