BDSM Radio Holland
BDSM RTV MEDIA NIEUWS!!!!


17 sept 2009


Meer erotiek tijdens crisis(Kamasutrabeurs)


Bron: www.telegraaf.nl De Telegraaf  - Netherlands


AMSTERDAM - Slechte economische tijden hebben weinig invloed op de behoefte aan erotiek. Dat zegt Saskia Bras van de KamaSutrA beurs die vrijdag van start gaat in de Utrechtse Jaarbeurs.


De voorverkoop voor het erotische evenement overtreft alle verwachtingen. „Een deel van de promotiecampagne is zelfs stop gezet. We staan aan de vooravond van de meest succesvolle editie ooit”, aldus Bras. De KamaSutrA beurs (KSA) bestaat sinds 2000. „Het is uitgegroeid tot het grootste erotische lifestyle evenement in Nederland”, verklaart Bras die aan de wieg stond van de beurs.

Op 18, 19 & 20 september vormt de Jaarbeurs opnieuw het decor voor onder meer shows en erotische attracties. Daarnaast prijzen meer dan honderd standhouders hun waar aan tijdens KSA. „Dat is een grote verrassing. Veel grote beurzen hebben enorm te lijden onder de huidige crisis. Sommigen hadden zelfs moeite om de beursvloer te vullen met stands, dat is een scenario waar wij ook ernstig rekening mee hielden.” Dat bleek mee te vallen. „We werden de afgelopen maanden overstelpt met aanmeldingen. De indeling van de hal moest zelfs opnieuw worden vorm gegeven om alle belangstellenden een plaats te kunnen bieden.”
Een duidelijke verklaring voor de grote belangstelling heeft ze niet. „Ook tijdens een recessie blijken mensen graag hun geld te spenderen aan erotiek. Misschien zelfs wel meer dan in een gunstiger economisch klimaat. Het is nooit eerder voor gekomen dat we de promotiecampagne hebben stopgezet omdat reclame niet meer nodig is.”

De beurs bereikt komend weekend het magische bezoekersaantal van 500.000 bezoekers. „Vanaf de start negen jaar geleden tot nu hebben meer dan een half miljoen mensen de beurs bezocht. Een unieke mijlpaal waar we erg trots op zijn.”De beurs is compleet vernieuwd. Naast bekende attracties als het Erotische Doolhof, het Swingers café en de KSA Ladies Club, zullen ook tal van sterren uit de wereld van erotiek hun opwachting maken.

Reactie Tom Verhoeven BDSM RTV:
Op zaterdagavond vanaf 20.00 uur ben ik aanwezig voor het maken van interviews voor BDSM radio bij de stand van Roxy & Robin. Geinterviewde zal in ieder geval zijn Master Taurus uit België.
BDSMVinden
CB 3000 - complete kit
CB 3000 - complete kit
Schaamlippen spreider
Schaamlippen spreider
Veer-geladen Gag
Veer-geladen Gag
De `Ploeg` Machine eXtreem
De `Ploeg` Machine eXtreem
Anaal Haak (anal hook) Staal
Anaal Haak (anal hook) Staal
De `Love Machine`
De `Love Machine`
Schaamlip Kuisheidsgordel
Schaamlip Kuisheidsgordel
Set Leren Pols en Enkelboeien
Set Leren Pols en Enkelboeien
Neus Haak (nose hook) Staal
Neus Haak (nose hook) Staal
De `Ploeg` Machine
De `Ploeg` Machine
Klik hier voor de beste BDSM shops!!!!
Klik hier voor BDSM winkel.nl
Klik hier voor de-Kooi BDSM/sex shop