BDSM Radio Holland
BDSM RTV MEDIA NIEUWS!!!!


22 sept 2009


B.D.S.M.


Bron: vkblog.nl VK blog De Volkskrant - Netherlands


Bondage Discipline Sado Masochisme. Toen ik aan het eind van mijn spiritueel Latijn was, was er een natuurarts in Amsterdam zo aardig, mijn nood invoelend, te zeggen dat hij een vrouw heeft gekend die haar spiritueel zoeken verloor het moment dat zij het fetisjisme, nauwkeuriger, BDSM ontdekte. Het zoeken was voorbij en voortaan vierde zij feest.


In mijn dwalen op het internet was ik veelvuldig op sites beland die foto’s en video’s op dit gebied vrij gaven. Wat door anderen veroordeeld wordt als pervers van jezelf niet toestaan; dit houdt het verlangen naar de verboden vrucht juist in stand. Dus ik heb mij alles toegestaan. Ging van God los. Dat was in mijn eentje.

Toen kocht ik twee speeltjes voor mijn vriendin. Dat was leuk, ze kocht er ook twee. En leren polsbanden terwijl ik touw in mijn rugzak had gestopt. Het werd een bonte verzameling, grapten we. Benoemend hoe fijn het is dit geheel samen te delen zonder anders medeweten. En dan opeens is daar het handboek, op het werk vanaf het internet uitgeprint, en die leest ze me voor. Zo moet je het dus zien. Nee dus, BDSM is echte overgave en niet weer een studie. Het spel is uit de boeken voorgoed.

Het is bekend dat BDSM klanten als ze mannen zijn, niet zelden een hoge verantwoordelijke functie bekleden en behoefte hebben aan het tegenovergestelde. Dan gaan ze naar zo een tijgerin met zweep en tepelklemmen. Dat is een duidelijke economische afspraak. Maar als BDSM als vrijplaats van mijn zelfkant geldt, dan overleef ik het niet als dit heilig en laatste oningekaderd gebied weer in protocollen van begrip wordt vermorzeld.

Ik ben er van overtuigd dat BDSMspellejes bevrijdend zullen werken tussen partnes die daar zin in hebben. Dit is een ander verhaal als de notie ‘BDSM-er’ en een studie ontstaat; dan is de hele lol weg en iedere onderneming belachelijk. Als iemand die mediteert bestudeert wat een ‘boeddhist’ is maakt ie dezelfde fout. Daarom hou ik van BDSM, maak niks ander mee. Zonder liefde te veranderen. Weten wie je bent is zelf een aandoening. Daar moet de zweep over.
BDSMVinden
CB 3000 - complete kit
CB 3000 - complete kit
Schaamlippen spreider
Schaamlippen spreider
Veer-geladen Gag
Veer-geladen Gag
De `Ploeg` Machine eXtreem
De `Ploeg` Machine eXtreem
Anaal Haak (anal hook) Staal
Anaal Haak (anal hook) Staal
De `Love Machine`
De `Love Machine`
Schaamlip Kuisheidsgordel
Schaamlip Kuisheidsgordel
Set Leren Pols en Enkelboeien
Set Leren Pols en Enkelboeien
Neus Haak (nose hook) Staal
Neus Haak (nose hook) Staal
De `Ploeg` Machine
De `Ploeg` Machine
Klik hier voor de beste BDSM shops!!!!
Klik hier voor BDSM winkel.nl
Klik hier voor de-Kooi BDSM/sex shop