BDSM Radio Holland
BDSM RTV MEDIA NIEUWS!!!!


30 sept 2009


'Vampierleraar' zorgt in Zandvoort voor ophef


Bron: www.noordhollandsdagblad.nl NHD - Netherlands


zandvoort -
Een leraar van de Zandvoortse basisschool De School heeft volgens enkele ouders in lestijd sms-berichten verstuurd, waarin hij geen geheim maakt van zijn voorkeur voor sado-masochisme en aanverwante praktijken. De leraar is gegrepen door het vampirisme en noemt zich op Hyves 'Master' en 'Dark-Wolf Vampire'. De zaak is in juni na aangifte bij de politie door justitie onderzocht, maar zou zijn geseponeerd. Afgelopen vrijdag is er door ouders echter opnieuw aangifte tegen de leraar gedaan. Volgens betrouwbare bronnen dit keer wegens mishandeling.


De School-directrice Marjolein Ploegman neemt het echter voor de leraar op. Volgens haar is de man in juni van dit jaar door een aantal ouders via Hyves undercover uit zijn tent gelokt. Deze ouders zouden er achter zijn gekomen dat hij voor het oog van de kinderen 'sms-jes verstuurde aan zijn 'slavinnen'. In een van de sms-jes die hij tijdens het lesgeven heeft verstuurd, antwoordt hij aan Anja, een van de undercover-ouders: 'In bondage, dominantie en SM heb je verschillende stromingen. Ik speel het spel met dames, stuur sms-jes met opdrachten en combineer dat met bezoekjes zo af en toe. Maar ik ben tussendoor ook een gewone lieve huisvader en echtgenoot'. In een ander bericht meldt hij dat hij op zijn werk is, maar dat een sms sturen nog wel lukt. Hij wil Anja wel een lijst met onderwerpen toesturen en voegt daar aan toe: 'Is ook leuk om in te vullen, gewoon om te kijken waar je grenzen liggen en te zien wat er binnen de BDSM allemaal mogelijk is'.

De ouders die de zaak aan het rollen hebben gebracht, willen anoniem blijven. Op een weblog schrijven ze: 'Je schrikt enorm. Dat zit dus in de geest van iemand die in de klas van je kind rondloopt en jouw kind onder zijn hoede heeft. Wat iemand in zijn vrije tijd doet: okay, maar dit in de klas?'

Directrice Ploegman: ,,Wij vinden dit buitengewoon vervelend. Een en ander is indertijd gemeld bij de onderwijsinspectie en ook bij de officier van justitie. Volgens mij is de zaak geseponeerd. Het gaat hier om een groepje ouders dat ontevreden is over het onderwijs. Zij zijn heel diep in het privéleven van deze meneer gedoken. Ten onrechte wordt hier het functioneren van een leerkracht in verband gebracht met zijn seksuele voorkeuren.''

Reactie BDSM RTV.
Hadden ouder ook zo'n stiekem plan opgezet als de man een huis/tuin/keuken seks smsje had verzonden?

Kennelijk was er een ouder die into SM was en dit zaakje op gang heeft gebracht. Het lijkt mij niet logisch dat de man tijdens zijn SMSje een uitleg aan de klas gaf over het hoe en wat van SM.

Schokkend voor deze zgn bezorgde ouders is dat er meer dan 1 miljoen mensen met dit soort gedachten. Misschien zelfs in geniep hun partner.

BDSM berust op: Vrijwilligheid, vertrouwen en veiligheid. Als één van die elementen er niet is bij beide partijen is er geen sprake van SM. Er gebeurt nooit iets tegen de zin van één partij.

Als dat ziekelijk is dan kunnen we nog talloze voorbeelden in de maatschappij waarbij er helemaal geen sprake is van vrijwilligheid. Zelfs de overheid maakt zich schuldig aan deze praktijken.

Het is jammer dat BDSM nog steeds een groot taboe is!!!

Hulde voor de schooldirectrice.

Groetjes,

Tom Verhoeven
bdsmradio@hotmail.com
BDSMVinden
CB 3000 - complete kit
CB 3000 - complete kit
Schaamlippen spreider
Schaamlippen spreider
Veer-geladen Gag
Veer-geladen Gag
De `Ploeg` Machine eXtreem
De `Ploeg` Machine eXtreem
Anaal Haak (anal hook) Staal
Anaal Haak (anal hook) Staal
De `Love Machine`
De `Love Machine`
Schaamlip Kuisheidsgordel
Schaamlip Kuisheidsgordel
Set Leren Pols en Enkelboeien
Set Leren Pols en Enkelboeien
Neus Haak (nose hook) Staal
Neus Haak (nose hook) Staal
De `Ploeg` Machine
De `Ploeg` Machine
Klik hier voor de beste BDSM shops!!!!
Klik hier voor BDSM winkel.nl
Klik hier voor de-Kooi BDSM/sex shop