BDSM Radio Holland
BDSM RTV MEDIA NIEUWS!!!!


19 okt 2009


BDSM Radio aflevering 50(19 okt t/m 15 nov)(24/7 online)


Bron: BDSM radio stream: BDSM radio Stream - Netherlands


BDSM radio media nieuws, Interview Kinkybabe, BDSM dating en heel veel muziek. In het 2e en 3e uur fragmenten van interviews uit 50 afleveringen BDSM radio.
Interviews zijn in zijn geheel te beluisteren op:
http://grou.ps/bdsm_holland/music

Geschiedenis
BDSM radio bestaat feitelijk sinds 1985 toen de eerste uitzendingen een klein Noord-Hollands dorpje begonnen. Natuurlijk bleef dit bij een paar uitzendingen daar er bijna geen nieuws was in die tijd en de inwoners van het dorpje niet echt veel BDSM minded waren.

In 2001 begon BDSM radio op aanmoediging van de-Kooi opnieuw ditmaal via live365.com. Uitzendingen waren toen nog heel primitief en bovendien gooide live365 om de 5 minuten reclame door de uitzendingen. De maat raakte helemaal vol toen in 2002 luisteraars ook nog eens een creditcard moesten trekken om een uitzending te beluisteren.

Huidige opzet
Medio 2004 zijn we met de huidige formule begonnen ook dankzij voortschrijdende technieken en uiteraard een steeds betere studio ook op lokatie. Waardoor BDSM radio gasten kon interviewen. Tot maart 2005 vergezelde Mrs. Rowena regelmatig Tom Verhoeven om gasten bij te kleppen. Na september 2005 gingen zij vanwege een wederzijds verminderde klik uit elkaar.

Gezondheid en andere ellende
Eigenlijk hadden er nu ruim 60 uitzendingen online moeten staan. Door een hartinfarct van ondergetekende Tom Verhoeven en later ook nog Diabetes type 2 was hij langdurig uitgeschakeld. De weinige energie die hij had moest hij besteden aan zijn loondienst baan of hij het kon of niet. Immers zo gaat dat in Nederland tegenwoordig. BDSM radio raakte door zijn vermoeidheid na zijn werk en op de vrije dagen een tijd in het slob.

Gelukkig zit hij nu op 70% van het energie level van voor zijn infarct. Waardoor op vrije dagen in ieder geval nog energie is om BDSM radio te maken.

Recessie
De recessie had BDSM radio bijna de das omgedaan. Daar de omzet van informele ondersteuner de-Kooi op een gigantisch dieptepunt kwam. Gelukkig ligt deze nu weer op de helft van die voor de recessie. Dus BDSM radio kan voort zolang er maar geen grote apparaten de ziel geven. Gelukkig is techneut Bob handig met de soldeerbout die hij soms zelf onbewust masochistisch gebruikt om zijn handen te pijnigen. Droom blijft echter nog een telefoonvork waarmee we gasten telefonisch in de uitzending kunnen halen.

Toekomst
Doelen voor de komende 50 afleveringen zijn: Overleven zowel letterlijk als figuurlijk en uiteraard de spreekbuis blijven voor iedere BDSM liefhebber m/v die BDSM radio als spreekbuis wil gebruiken of problemen wil aankaarten. Ook het opkomende taboe die ons weer parten dreigt te spelen door religies en kortzichtigheid.

Neem als recent voorbeeld een Zandvoortse moeder die een onderwijzer herkent op een BDSM website en dit doorgeeft aan andere moeders. Die een complot smeden tegen deze "smeerlap" van een onderwijzer en hem op deze manier hopen te dumpen van school. Gelukkig neemt de directrice het voor de man op daar zijn werk als onderwijzer gewoon goed is.

Zolang je als mens niet normaal kan uitkomen voor je levenswijze BDSM valt er nog heel veel te doen voor ons.

Rechten van de mens
Wel is een geluk dat discriminatie op grond van de levenswijze BDSM is verboden door de EU. Is die EU toch nog ergens goed voor al is het weinig meer dan dit. In ieder geval kan men je niet meer ontslaan als BDSM genieter.

Tot slot!!
Tot slot hoop ik dat er veel mensen zullen zijn die de boeiende wereld van BDSM misschien mede door BDSM Radio gaan ontdekken. Mocht je iets kwijt willen schroom niet om te mailen naar: bdsmradio@hotmail.com zelfs met problemen. Twee weten er meer dan één!!

Luister naar aflevering 50 van BDSM radio:
Deze maand 3 uur BDSM radio!!!
Als nieuwe gast hebben we de enige echte Kinkybabe!!!
BDSMVinden
CB 3000 - complete kit
CB 3000 - complete kit
Schaamlippen spreider
Schaamlippen spreider
Veer-geladen Gag
Veer-geladen Gag
De `Ploeg` Machine eXtreem
De `Ploeg` Machine eXtreem
Anaal Haak (anal hook) Staal
Anaal Haak (anal hook) Staal
De `Love Machine`
De `Love Machine`
Schaamlip Kuisheidsgordel
Schaamlip Kuisheidsgordel
Set Leren Pols en Enkelboeien
Set Leren Pols en Enkelboeien
Neus Haak (nose hook) Staal
Neus Haak (nose hook) Staal
De `Ploeg` Machine
De `Ploeg` Machine
Klik hier voor de beste BDSM shops!!!!
Klik hier voor BDSM winkel.nl
Klik hier voor de-Kooi BDSM/sex shop