BDSM Radio Holland
BDSM RTV MEDIA NIEUWS!!!!


19 okt 2009


Première doet kinky (kinky boots toneel)


Bron: www.bndestem.nl BN de Stem - Netherlands


BERGEN OP ZOOM - Voor de tiende keer regisseert Arthur van Broekhoven voor toneelvereniging Première een productie. Dit keer koos hij voor Kinky Boots.


Een stuk dat gebaseerd is op een waar gebeurd verhaal dat zich half jaren negentig van de vorige eeuw afspeelde in het Engelse Northhampton.

Het gaat over een Charley Jobse die opgroeit in de schoenfabriek van zijn vader, die hij na zijn overlijden opvolgt.

Het pakt slecht uit. Er moet werkelijk een wonder gebeuren om de fabriek voor sluiting te behoeden. Bij toeval loopt de jonge ondernemer travestiet en cabaretster Lola tegen het lijf die wel andere mogelijkheden ziet. Lola blijkt een passie te hebben voor kinky schoenen en laarzen. Ze wordt schoenenontwerpster. Haar inbreng blijkt grote gevolgen met zich mee te brengen.

Zaterdag en zondag bracht de complete cast van Première door in de toneelruimte van het Facilitair Bedrijf voor een werkweekend. "Alles moet tot in de puntjes kloppen", zegt van Broekhoven. "Dit is een stuk dat dicht bij het leven staat. Het speelt zich af in een nachtclub met veel muziek en veel leuke effecten. Het moeilijke is de timing. Als je te laat bent met het licht of het geluid is het effect weg. Het is het meest gecompliceerde stuk dat ik heb geregisseerd."

De scène die wordt opgevoerd speelt zich af op een catwalk. Het is groot feest in de nachtclub. Om beurten worden de schaarsgeklede mannen en vrouwen allemaal lopend op hoge hakken aan het publiek voorgesteld. Dat gaat gepaard met veel geluid, gefluit, gejoel en lichteffecten.

De opvallendste verschijning met veel glitter is Lola (Paul Hermans). Directeur Charley ( Tom van de Bergh) loopt daar als enige 'normale' tussen.

Zonder veel van het verhaal prijs te geven weet Van Broekhoven nog te melden dat de voorstelling eindigt met een 'happy end'.

De optredens zijn op 30 en 31 oktober en op 5, 6 en 7 november om 20.15 uur in het CKB aan de burgemeester Stulemeijerlaan.

Kaarten kosten 12,50 euro. De voorstelling van 7 november is al uitverkocht.

BDSMVinden
CB 3000 - complete kit
CB 3000 - complete kit
Schaamlippen spreider
Schaamlippen spreider
Veer-geladen Gag
Veer-geladen Gag
De `Ploeg` Machine eXtreem
De `Ploeg` Machine eXtreem
Anaal Haak (anal hook) Staal
Anaal Haak (anal hook) Staal
De `Love Machine`
De `Love Machine`
Schaamlip Kuisheidsgordel
Schaamlip Kuisheidsgordel
Set Leren Pols en Enkelboeien
Set Leren Pols en Enkelboeien
Neus Haak (nose hook) Staal
Neus Haak (nose hook) Staal
De `Ploeg` Machine
De `Ploeg` Machine
Klik hier voor de beste BDSM shops!!!!
Klik hier voor BDSM winkel.nl
Klik hier voor de-Kooi BDSM/sex shop