BDSM Radio Holland
BDSM RTV MEDIA NIEUWS!!!!


26 okt 2009


Een kijkje in de wereld van 'echte vampieren'


Bron: www.hln.be Het Laatste Nieuws - Belgium


Vampieren zijn hot hot hot en daar is het succes van boeken en films zoals Twilight en tv-series als True Blood en Vampire Diaries niet vreemd aan. Maar zijn ze alleen fictie, of bestaan ze ook echt?


Drie soorten vampieren
Er is in elk geval een gemeenschap die zich vampieren noemt. Ze geloven niet dat ze onsterfelijk zijn, ze kunnen niet vliegen of in een vleermuis veranderen en ze hebben over het algemeen geen grote, scherpe hoektanden. Maar ze moeten zich wel voeden met andere mensen om te overleven. Sommigen voeden zich met menselijk of dierlijk bloed (bloedvampieren), anderen met energie (psyvampieren), nog anderen doen beide (hybride vampieren).

Natuur
Deze 'vampierennatuur' komt tot uiting door ziektesymptomen als ze zich niet voelen. Misselijkheid, braken, hoofdpijn en duizeligheid zijn maar enkele van de symptomen. Na de voeding is er een gevoel van warmte en tevredenheid.

Onder vampieren bestaat de ethische code dat er nooit gevoed wordt van mensen die daar hun toestemming niet voor hebben gegeven. De gemeenschap heeft zelfs gezorgd voor een opsomming van de rechten van de donor.

Niet seksueel
Het voedingsprincipe is in wezen niet seksueel. De mensen die zich vampieren noemen, worden dus niet opgewonden van het zien, voelen, ruiken of smaken van bloed zoals bloedfetisjisten.

Maar het valt niet te ontkennen dat het voedingsproces voor veel vampieren een erotisch kantje heeft. Vooral psyvampieren kunnen veel energie halen uit (tantrische) seks en sensuele massages, al zijn massa-events zoals fuiven of festivals ook een goede bron van energie. De meeste vampieren vinden het echter onethisch die massa-events te gebruiken als voeding.

Aantal? Onbekend
Hoeveel vampieren er zijn, is niet bekend. In de Verenigde Staten wordt hun aantal op 'enkele duizenden' geschat (op een totale populatie van ruim 260 miljoen). Een uitgebreide survey door de Atlanta Vampire Alliance leverde alvast respons op uit alle 50 Amerikaanse staten én nog veertig andere landen. Hoeveel mensen antwoordden, werd niet bekend gemaakt.

Geen type
Dé vampier bestaat niet. Sommige zijn getrouwd, anderen verkiezen losse relaties, een deel gaat zelfs gewoon naar de kerk. Er bestaat niet één muziekgenre, één levensstijl die alle vampieren verenigt. Wat wel opvallend is, is dat vampieren vaker dan gemiddeld interesse hebben voor kinky seks, zoals bondage of SM (40 tegenover 5 à 15 procent). Ook zijn ze toleranter tegenover holebi's, en zijn ze vaker dan gemiddeld (45 tegenover 10 procent) holebi.

Daten
Daten met een vampier kan, maar is niet gemakkelijk. 'Gewone' mensen doen het vampirisme gemakkelijk af als een fase of een mentale stoornis. Wie er wel voor open staat, onderhoudt best geen donorrelatie met een vampier omdat dat de relatie uit evenwicht brengt. Vampieren daten dan ook wel eens onder elkaar, wat het begrip en het voeden vergemakkelijkt.

Donors
Donors vinden is niet gemakkelijk, en vraagt veel vertrouwen van beide partijen. Potentiële donors worden gescreend op ziektes, en ze moeten niet zelden bereid zijn zich te (laten) snijden met een mes om het bloed te doneren.

Andere vampieren nemen genoegen met een minder persoonlijke relatie met hun donor, en nemen het bloed weg via een spuitje. Een minderheid gelooft dat ook zaad, menstruatiebloed of moedermelk kan gebruikt worden als voeding. Wat deze vampieren is elk geval niet doen is mensen bijten, omdat het onefficiënt, pijnlijk en onhygiënisch is.

Maar deze vampieren blijven wel gewoon mensen, en zijn eerst en vooral mensen en pas po de tweede plaats vampieren. (edp)
BDSMVinden
CB 3000 - complete kit
CB 3000 - complete kit
Schaamlippen spreider
Schaamlippen spreider
Veer-geladen Gag
Veer-geladen Gag
De `Ploeg` Machine eXtreem
De `Ploeg` Machine eXtreem
Anaal Haak (anal hook) Staal
Anaal Haak (anal hook) Staal
De `Love Machine`
De `Love Machine`
Schaamlip Kuisheidsgordel
Schaamlip Kuisheidsgordel
Set Leren Pols en Enkelboeien
Set Leren Pols en Enkelboeien
Neus Haak (nose hook) Staal
Neus Haak (nose hook) Staal
De `Ploeg` Machine
De `Ploeg` Machine
Klik hier voor de beste BDSM shops!!!!
Klik hier voor BDSM winkel.nl
Klik hier voor de-Kooi BDSM/sex shop