BDSM Radio Holland
BDSM RTV MEDIA NIEUWS!!!!


31 okt 2009


Seksuele vernedering en perverse rollenspelletjes op VS-basis Bahrein


Bron: www.demorgen.be DeMorgen.be - Belgium


Het Amerikaanse leger heeft een marineofficier ontslagen die zijn ondergeschikten seksueel vernederde en tot perverse rollenspelletjes dwong. Michael Toussaint leidde een eskader met snuffelhonden op de marinebasis van de Vijfde Vloot.


Klacht
Tussen 2004 en 2006 ontving de Amerikaanse marine meer dan 90 klachten over misbruiken en pesterijen op de basis. Een van de slachtoffers was Joseph Rocha, die in 2007 besloot de marine te verlaten door zijn oversten te zeggen dat hij homo is, waarmee hij de 'don't tell, don't ask'-gedragscode schond. De jonge marinier werd in een stoel vastgebonden in een hondenkennel, waar hij werd natgespoten en orale seks moest simuleren op een andere militair. Rocha zegt dat hij een eerste keer verdacht werd toen hij weigerde deel te nemen aan seksfeestjes met prostituees, waar andere mannen van zijn eenheid wel aan deelnamen. Hij lijdt nu aan het posttraumatisch stresssyndroom als gevolg van de pesterijen.

Wandaden
Bij het daaropvolgende onderzoek kwamen andere wantoestanden aan het licht. Ook andere soldaten werden gedwongen seksuele daden te simuleren, die met de camera werden gefilmd, en anderen hadden het over racistisch geïnspireerde wandaden. In 2007 pleegde de vrouwelijke officier Jennifer Valdivia zelfmoord nadat zij had vernomen dat zij vervolgd zou worden wegens "boosaardige handelingen" jegens haar ondergeschikten.

Gevolgen
Overste Michael Toussaint wordt nu op verplicht pensioen gestuurd, en riskeert een flinke hap van zijn pensioen te verliezen. Rocha, die nu studeert aan de universiteit van San Diego, zegt het spijtig te vinden dat Toussaint niet voor de krijgsraad moet verschijnen. Hij meent wel dat de maatregelen "toch het signaal geven dat dergelijk leiderschap niet aanvaardbaar is in het leger". (sam)
BDSMVinden
CB 3000 - complete kit
CB 3000 - complete kit
Schaamlippen spreider
Schaamlippen spreider
De `Ploeg` Machine eXtreem
De `Ploeg` Machine eXtreem
Anaal Haak (anal hook) Staal
Anaal Haak (anal hook) Staal
De `Love Machine`
De `Love Machine`
Schaamlip Kuisheidsgordel
Schaamlip Kuisheidsgordel
Set Leren Pols en Enkelboeien
Set Leren Pols en Enkelboeien
Neus Haak (nose hook) Staal
Neus Haak (nose hook) Staal
Vaginale Haak (pussy hook) Staal
Vaginale Haak (pussy hook) Staal
Bondage Harnas
Bondage Harnas
Klik hier voor de beste BDSM shops!!!!
Klik hier voor BDSM winkel.nl
Klik hier voor de-Kooi BDSM/sex shop