BDSM Radio Holland
BDSM RTV MEDIA NIEUWS!!!!


07 nov 2009


10 jaar de-Kooi-BDSM: De Kooienboer (afl. 1)


Bron: www.de-kooi-bdsm.nl De-Kooi-BDSM.nl  - Netherlands


In de begin periode was de-Kooi alleen een website van een kooienbouwer. Later kwamen de BDSM postorders en nog later de contact advertenties, BDSM radio en het BDSM nieuws. In dit deel de oersoep van de-Kooi n.l. de BDSM kooien.

Het ontstaan

In 1999 was een vriend van mij een las en ijzerwerken bedrijfje begonnen en op zoek naar orders. Intussen maakte ik in dat jaar kleinschalige website's voor het MKB. Deze bleken heel erg goed te lopen. Waardoor er bij en hem een plan ontstond om een gat in de markt te vinden n.l. BDSM kooien.

De BDSM hobby
Deze hobby was bij mij al sinds ik kon heugen aanwezig en wat is er mooier dan van je passie deels je beroep te maken. Het speuren was begonnen op iedere denkbare website zoeken naar kooi ontwerpen.

De geboorte van de-kooi-bdsm.nl
Via een omleidingssite kwamen mensen terecht op een preutse Geocity de-kooi website. Immers je kon nog geen NL domein aanvragen als niet bedrijf zijnde. Dus eerst de gang maken naar de Kamer van Koophandel zodat het domein eindelijk zou kunnen komen.

Startproblemen
Via KPN telecom werd een domein aangevraagd en dat was een begin van bittere ellende. Het duurde maanden voordat de site eindelijk online was. Ondanks de vele klachten en het vele offline zijn van de site was hij dan eindelijk in maart 2000 online.

Kooien zijn mooi maar vreselijk duur!!
Al snel rolden de offerte aanvragen binnen en kwamen er vragen of we bepaalde ontwerpen konden realiseren. Ondanks de grote hoeveelheid aanvragen bleek al heel snel dat bouwen van kooien nogal veel geld kost. 2500 gulden voor een perfekt gepoedercoate kooi was geen uitzondering. Voor mij bleef er 10% marge over en dat was een fractie van de hoeveelheid uren die ik erin stak. De bouw kostte vele uren arbeid en al 600 gulden aan de poedercoat laag die de kooi de mooie zwarte glans gaf.

Handvol kooien
Uiteindelijk zijn er ongeveer een handvol kooien gemaakt. Van de kooien moesten we het dus duidelijk niet hebben. Tussentijds begon ik met een BDSM shop die in het begin storm liep. In deel 3 meer.

De hedendaagse kooien
Op dit moment zijn er alleen nog kooien te koop via de BDSM Winkel.(zie rechts)

Boeiende groeten,

Ton de-Kooi

De mooiste kooi ooit gemaakt!!
6 deurs sta-kooi voorzien van hijsogen
foto boven:
Het bouwen van een kooi was zeer arbeids intensief!!
foto links:
Het uiteindelijke resultaat!!
BDSMVinden
Ronde Kooi
Ronde Kooi
Ronde Kooi - Massief
Ronde Kooi - Massief
Queening Stoel 03
Queening Stoel 03
Queening Stoel 04
Queening Stoel 04
Seat of Love
Seat of Love
Schandbord - Handen
Schandbord - Handen
Schandbord - Voeten
Schandbord - Voeten
Schandbord - Handen/Hoofd
Schandbord - Handen/Hoofd
Spanking Bench
Spanking Bench
Spanking Bench - Split legs
Spanking Bench - Split legs
Bekleed Andreas Kruis
Bekleed Andreas Kruis
Klik hier voor de beste BDSM shops!!!!
Klik hier voor BDSM winkel.nl
Klik hier voor de-Kooi BDSM/sex shop