BDSM Radio Holland
BDSM RTV MEDIA NIEUWS!!!!


23 nov 2009


Hoe maak je anale sex leuker?


Bron: www.nieuwslog.nl Nieuwslog.nl - Netherlands


6 MANIEREN OM ANALE SEX WEL LEUK TE MAKEN
Anale sex is voor veel vrouwen nog steeds een taboe, omdat het pijnlijk lijkt of vies. Voor veel vrouwen hoeft het dan ook na een keer proberen niet meer. Sophie Hillebrand omschreef het bij Jensen op een grappige manier:

Het is alsof je door Nederland rijdt en een afslag naar een dorp neemt. Je denkt: Goh leuk, hier komt ik nog een keer terug, maar vervolgens kom je er nooit meer terug....

De meeste mannen dromen er echter wel van. Dat dit voor vrouwen niet zo is, komt deels door onwetendheid en deels doordat ondoordacht te werk gegaan wordt. Seksperte Tracey Cox geeft 6 tips om deze vorm van seks veel aangenamer te maken.

1) Penetratie is niet altijd nodig
In tegenstelling tot wat men denkt is penetratie niet altijd nodig om anale seks te hebben, laat staan om er van te genieten. De anus strelen of likken kan ook al heel leuk zijn. En ja, mannen: anale seks gaat om geven en ontvangen. Wil je dat je vriendin anale seks overweegt, dan zul je dat stapsgewijs moeten doen.

2) Het hoeft geen pijn te doen
Veel vrouwen vinden anale penetratie niet aangenaam of zelfs pijnlijk, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan een pijnloze ervaring worden het als je helemaal kalm en ontspannen bent en de penetratie geleidelijk aan en met wederzijdse toestemming gebeurt. De beste manier is opbouwen, door eerst te penetreren met een of enkele vingers zodat de spier zich kan uitzetten. Bij de penetratie met de penis ga je het beste centimeter per centimeter naar binnen, waarbij je de penis telkens weer helemaal uittrekt en weer zachtjes inbrengt. Laat haar de weg leiden, en gebruik ook zeker glijmiddel en of een condoom.

3) Leer de binnenste kringspier ontspannen
De anus telt twee kringspieren. De buitenste controleer je hoe het je uitkomt, maar de binnenste niet. Die moet je leren ontspannen en dat vraagt tijd en geduld. Ook al denk je zelf ontspannen te zijn en zin te hebben, de binnenste kringspier kan duiden dat dit niet zo is. Oefening baart dus kunst en door het vaak te doen zal ook de binnenste kringspier zich leren te ontspannen.

4) Stimuleer de anale zone
Stimulatie van de anale zone hoeft niet noodzakelijk tot anale seks te leiden. Het kan ook gewoon een leuk extraatje zijn tijdens het voorspel of tijdens orale seks. Tegelijk is het een prima manier om vertrouwd te raken met anale stimulatie.

5) Verander je dieet
Raar maar waar: je dieet heeft een invloed op de ervaring van anale seks. Eet veel vezels en rauwe groenten en fruit, want dat stimuleert de darmen. Een regelmatige darmactiviteit draagt bij tot een aangename ervaring, al kan een darmspoeling ook altijd helpen. Eet geen vezels enkele uren voor de activiteit, maar blijf ze wel verwerken in je algemene eetgewoonte.

6) Hygiëne
Ook hygiëne is zeer belangrijk bij anale seks, zeker voor vrouwen. Het is heel belangrijk om geen vocht of restanten uit de anus naar de vagina over te brengen, want daardoor kunnen infecties ontstaan. Gebruik een condoom voor anale seks, en wissel van condoom bij de overschakeling naar vaginale penetratie. Bij het gebruik van vingers of seksspeeltjes, zorg je beter voor vochtige, hygiënische doekjes op het nachtkastje. Ga er van uit dat het niet een smetteloze ervaring zal zijn, zoals het lijkt in pornofilms. Daarvoor zul je van te voren een anale douche moeten nemen!
BDSMVinden
Intiem douche
Intiem douche
Proctoscope
Proctoscope
Butt Plug - Ring Werpen
Butt Plug - Ring Werpen
Anaal Haak (anal hook) Staal
Anaal Haak (anal hook) Staal
Nexus Glide
Nexus Glide
Anaal Vinger - 3 kleuren
Anaal Vinger - 3 kleuren
Anale Ballon - 2 kleuren
Anale Ballon - 2 kleuren
Metalenplug met leren zweepje
Metalenplug met leren zweepje
Anale Beginners Kit - 3 delig
Anale Beginners Kit - 3 delig
Butt Plug - Varkentje
Butt Plug - Varkentje
Klik hier voor de beste BDSM shops!!!!
Klik hier voor BDSM winkel.nl
Klik hier voor de-Kooi BDSM/sex shop