BDSM Radio Holland
BDSM RTV MEDIA NIEUWS!!!!


27 nov 2009


Adam Lambert te gewaagd?
Volgens critici was het optreden van extravagante Adam Lambert te gewaagd

Bron: www.gay.nl Gay.nl - Netherlands


Openlijk homoseksuele zanger Adam Lambert wordt ook wel de nieuwe Liberace (of Glamberace) genoemd. En hij doet die naam graag eer aan. Tijdens de American Music Awards van afgelopen weekend verzorgde hij een behoorlijk omstreden optreden, met o.a. bondage, grijpgrage handjes, een tongzoen met zijn toetsenist, een mannenhoofd tussen zijn benen en nog meer bloeddrukverhogende zaken. De familie-vriendelijke tv-zender ABC was er niet blij mee.


'It's about to get rough', zingt Lambert in het nummer For Your Entertainment. En voor vele kijkers ging het er inderdaad te ruig aan toe. Als de slotact van de American Music Awards (AMA), vonden velen dit een te 'gedurfd' optreden voor alle kinderen die er meekeken.

Adrenaline
Lambert zelf vindt dat het puur en alleen om de show draait. "Er was sprake van de juiste energie. Adrenaline is iets heel raars. Maar dat is precies wat ik zo waardeer aan optreden. Ik hoop dan ook dat ik mensen heb kunnen vermaken."

De kritiek lijkt hij al gauw in de wind te slaan. "Het is choreografie, we waren aan het dansen. Het werd misschien iets seksueler toen ik eenmaal begon en misschien heb ik me ook wel mee laten slepen, dat geef ik toe. Het is alleen wel een feit dat ik ben wie ik ben en dat dit toch moeilijk is voor mensen. Maar ik ben geen babysitter, ik ben een artiest."

Censuur
In sommige staten werd de show, in verband met het tijdsverschil, niet live uitgezonden. Voor deze staten werd Lambert's optreden opnieuw gemonteerd en minder 'pittig' gemaakt. Toen hem werd gevraagd hoe hij daarover denkt, begon Lambert over discriminatie. "Ik wil nu niet over politiek gaan beginnen maar Madonna, Britney en Christina werden niet gecensureerd. Het is toch niet normaal. Vrouwelijke entertainers zijn jaren bezig met dit soort 'pikante' optredens. Er is echt sprake van een gigantische dubbele moraal. Ik wil het gewoon naar mijn zin hebben. Het is 2009, het is tijd om eens wat meer risico's te nemen. Het is jammer dat mensen zo snel bang zijn."

Good Morning America
Als gevolg van de controverse rondom Lambert's optreden bij de American Music Awards werd zijn optreden in het tv-programma Good Morning America afgezegd door de producenten van die show.

Hierover zei Adam: "Natuurlijk respecteer ik hun besluit. Maar ik vind het wel heel jammer, ik denk dat er veel fans waren die zich op dat optreden hadden verheugd. Maar Good Morning America staat vast onder grote druk van mensen die niet blij waren met mijn optreden. Nogmaals, ik respecteer hun beslissing, maar ik ben het er niet mee eens."

Kijk hieronder naar het betreffende optreden van de zanger die bekend werd als de nummer twee van het achtste seizoen van American Idol.
BDSMVinden
CB 3000 - complete kit
CB 3000 - complete kit
Schaamlippen spreider
Schaamlippen spreider
De `Ploeg` Machine eXtreem
De `Ploeg` Machine eXtreem
Anaal Haak (anal hook) Staal
Anaal Haak (anal hook) Staal
De `Love Machine`
De `Love Machine`
Schaamlip Kuisheidsgordel
Schaamlip Kuisheidsgordel
Set Leren Pols en Enkelboeien
Set Leren Pols en Enkelboeien
Neus Haak (nose hook) Staal
Neus Haak (nose hook) Staal
Vaginale Haak (pussy hook) Staal
Vaginale Haak (pussy hook) Staal
Bondage Harnas
Bondage Harnas

Adam Lambert - For Your Entertainment from Paula Loves Idol on Vimeo.

Klik hier voor de beste BDSM shops!!!!
Klik hier voor BDSM winkel.nl
Klik hier voor de-Kooi BDSM/sex shop