BDSM Radio Holland
BDSM RTV MEDIA NIEUWS!!!!


06 dec 2009


Bobbi Eden - Touwtje trekken


Bron: www.panorama.nl/mannenblog Panorama - Netherlands


Laten we nog eens wat dieper ingaan op de zogenoemde sexvarianten, het favoriete onderwerp op de Panorama-redactie. Ik zat laatst weer eens te kijken naar mijn ‘gekke momenten’, naar opnames van me die toch wel aardig ongewoon zijn. Zo kun je mij vinden op www.kinkholland.nl, waar ik lig vastgebonden in een gangkast. Mijn ontvoerder is De Hand, een zwarte handschoen die op een brutale manier met mijn perzikje gaat zitten spelen, net zolang tot ik heerlijk klaarkom. Ik hang ook nog aan een kapstok en ook daar ontkom ik niet aan een uitgebreid onderzoek.
De websites waar de vastgebonden dames liggen te kronkelen, rijzen als paddestoelen uit de grond. Op sommige moet de vrouw (of man) seksuele handelingen uitvoeren terwijl ze vastgebonden is door een knap staaltje Japanse bondage en dus geen kant op kan; of ze krijgt een cadeautje toegestopt terwijl ze geblinddoekt is. Het is dus net zoals bij touwtje trekken, je weet nooit wat je wint.


Ook bondage is een fetisj dat ongelofelijk veel fans heeft. Het idee dat er ergens in je huis een vrouw (of man) weerloos ligt te wachten in haar blootje of met slechts een paar kledingstukken aan, is voor veel mensen een fantasie waar ze graag naar kijken.

De tegenstanders van bondage zullen zeggen: zo, juich je het juist toe dat mensen dit soort dingen ook echt gaan doen. Dikke vinger, zeg ik dan. Op het journaal zie je dat wij nu ook zelf oorlogje voeren, of hoe mensen hun spaargeld wordt afgetroggeld.

In mijn ogen is en blijft het een simpel verhaal: die fantasieën zijn voor de meeste van ons een fantasie en daar blijft het ook bij.

Degene die een stapje verder willen, huren een model, escort of meesteres in om die fantasie werkelijkheid te laten worden. Wil je nog meer? Dan begin je zelf een website waarbij je alle mogelijkheden hebt om je fantasie uit te leven.

Bondage en sm, kort gezegd bdsm, is voor sommige mensen een levensstijl, voor anderen is het totaal niet te begrijpen, net zoals ik niet kan begrijpen dat er mensen bestaan die twee keer per jaar sex hebben. Maar als je er niet naar wilt kijken, dan doe je je tv of computer uit. Zoals de band Doe Maar al schreef: ‘Er zit een knop op je tv, die helpt je zo uit de puree!’ Het is in iedere geval een leuk bruggetje naar de volgende sexvariant: pureesex! Of zijn jullie meer in voor pek-en-verensex, Pritt Stick-pijpen of een prikkeldraadorgie?

BDSMVinden
CB 3000 - complete kit
CB 3000 - complete kit
Schaamlippen spreider
Schaamlippen spreider
De `Ploeg` Machine eXtreem
De `Ploeg` Machine eXtreem
Anaal Haak (anal hook) Staal
Anaal Haak (anal hook) Staal
De `Love Machine`
De `Love Machine`
Schaamlip Kuisheidsgordel
Schaamlip Kuisheidsgordel
Set Leren Pols en Enkelboeien
Set Leren Pols en Enkelboeien
Neus Haak (nose hook) Staal
Neus Haak (nose hook) Staal
Vaginale Haak (pussy hook) Staal
Vaginale Haak (pussy hook) Staal
Bondage Harnas
Bondage Harnas
Klik hier voor de beste BDSM shops!!!!
Klik hier voor BDSM winkel.nl
Klik hier voor de-Kooi BDSM/sex shop