BDSM Radio Holland
BDSM RTV MEDIA NIEUWS!!!!


08 dec 2009


Rechtbankdrama in Perugia


Bron: www.depers.nl De Pers - Netherlands


Schuldig of onschuldig? Het zal wel. Amanda Knox geeft de media wat ze willen.


Amanda Knox is een perverse, kille moordenares, geobsedeerd door seks en mannen. Ze schreef verhalen over verkrachtingen en zette ze op internet, waar ook foto’s stonden van hoe ze dronken feestvierde. Ze haatte haar brave, Britse huisgenoot en stak haar dood na een orgie. In de rechtbank was ze verdacht opgewekt.

Of: Amanda Knox is een Amerikaans meisje dat steeds het verkeerde zegt maar geen vlieg kwaad doet, met hoogstens een levendige fantasie. Ze was bevriend met Meredith en had geen reden haar te vermoorden. Ze kwam vrolijk over omdat ze het moordproces niet erg serieus nam. Omdat ze onschuldig is.

Obsessie
Het zijn twee versies van het verhaal, twee versies die beide overtuigen. Je komt ze tegen in de Britse, Amerikaanse en Italiaanse media, alle drie geobsedeerd met de zaak-Kercher. Of eigenlijk de zaak-Knox, want het gaat altijd over de mooie, jonge Amerikaanse. De camera’s van CNN en de BBC zijn dol op haar; wat heeft ze aan, hoe reageert ze, kan ze echt iemand hebben vermoord?

De jury in de Italiaanse stad Perugia heeft vrijdag geoordeeld dat de studente Italiaans schuldig is. Meredith Kercher werd eerst verkracht door Raffaele Sollecito (nu 25) en Rudy Guede (22). Daarna sneed Amanda Knox (22) haar keel door. Knox moet 26 jaar de cel in, Sollecito een jaar minder. Guede, die vorig jaar werd veroordeeld nadat hij gekozen had voor een snellere, kortere rechtszaak, zit voor dertig jaar vast.

Overal bloed
De politie trapte de ochtend van vrijdag 2 november 2007 de deur in van een studentenkamer in Perugia, omdat er zou zijn ingebroken. Overal lag bloed. ‘Op de grond, op de vloer. En onder het dekbed zagen ze een voet,’ aldus het rechtbankverslag. Die voet was van Meredith, een 21-jarige uitwisselingsstudente uit Zuid-Engeland. Ze was doodgestoken.
Vanaf dag één gedroeg huisgenote Amanda Knox zich verdacht. Ze maakte radslagen op het politiebureau en veranderde keer op keer haar verhaal. Ze zou de hele nacht bij Raffaele Sollecito zijn geweest. Of nee, ze was toch thuis en hoorde Meredith schreeuwen terwijl die op haar kamer was met Patrick Lumumba, de Congolese eigenaar van een bar in Perugia. O nee, bedacht ze later, ze was tóch niet thuis. Lumumba is inmiddels gevrijwaard van alle betrokkenheid.

Bij Sollecito thuis werd een mes gevonden met Merediths bloed en Amanda’s DNA erop. Het DNA van Sollecito zat op een afgerukt stukje bh. Maar nergens in Merediths kamer waren vingerafdrukken van de twee te vinden en het bewijsmateriaal lijkt dunnetjes.

Knox en Sollecito gaan in hoger beroep. De beroepsprocedure van Guede loopt al. De camera’s blijven draaien.
BDSMVinden
CB 3000 - complete kit
CB 3000 - complete kit
Schaamlippen spreider
Schaamlippen spreider
De `Ploeg` Machine eXtreem
De `Ploeg` Machine eXtreem
Anaal Haak (anal hook) Staal
Anaal Haak (anal hook) Staal
De `Love Machine`
De `Love Machine`
Schaamlip Kuisheidsgordel
Schaamlip Kuisheidsgordel
Set Leren Pols en Enkelboeien
Set Leren Pols en Enkelboeien
Neus Haak (nose hook) Staal
Neus Haak (nose hook) Staal
Vaginale Haak (pussy hook) Staal
Vaginale Haak (pussy hook) Staal
Bondage Harnas
Bondage Harnas
Klik hier voor de beste BDSM shops!!!!
Klik hier voor BDSM winkel.nl
Klik hier voor de-Kooi BDSM/sex shop