BDSM MEDIA NIEUWS!!!!

05 september 2012




Vrouw knijpt echtgenoot zo hard in zijn kruis dat zijn balzak scheurt


Bron: Nieuwsblad.be.  - Nieuwsblad.be - Belgium


BELGIE - MECHELEN - Een vrouw van Indonesische origine moest zich maandag voor de correctionele rechtbank van Mechelen verdedigen voor het toebrengen van opzettelijke slagen en verwondingen aan haar echtgenoot. Tijdens een ruzie had ze hem zo hard in het kruis geknepen dat zijn balzak ervan scheurde.


Het koppel huwde in 2000 en heeft een zoontje van 9 jaar. Oorspronkelijk ging alles goed, maar na een reis naar Indonesië drie jaar geleden, begon Muthi'ah H. zich steeds agressiever te gedragen. Tijdens een ruzie op 21 december 2011 greep zij haar man zo hard bij het kruis, dat zijn balzak ervan scheurde. De man belde meteen de hulpdiensten, maar ook zijn broer die eerder al tussenbeide gekomen was bij echtelijke ruzies.

Toen de politie ter plaatse kwam, verklaarde Muthi'ah dat haar echtgenoot haar had uitgelokt en haar eerst had geslagen. Er werden echter enkel oppervlakkige wonden bij haar vastgesteld, in tegenstelling tot haar echtgenoot die in het ziekenhuis opgenomen moest worden en meer dan acht dagen arbeidsongeschikt was.

Koppel nog altijd samen
Toch ontkent ze alles en meent ze dat ze zich enkel verdedigde. Haar echtgenoot beweert dat hij wel vaker het slachtoffer is van zijn agressieve echtgenote en ook zijn broer bevestigt dat. Toch denkt het koppel er niet aan om uit elkaar te gaan. Momenteel worden ze opgevolgd door het Centrum Algemeen Welzijnswerk en trachten ze hun gezin samen te houden. Het Openbaar Ministerie vordert een gevangenisstraf van 9 maanden en een boete van 550 euro.
BDSMVinden
The Humbler
The Humbler
Vagina Sucker met vibratie
Vagina Sucker met vibratie
Anaal Haak (anal hook) Staal
Anaal Haak (anal hook) Staal
Leren voorbinddildo slip
Leren voorbinddildo slip
Enema (Irrigator) set
Enema (Irrigator) set
Bekleed Andreas Kruis
Bekleed Andreas Kruis
Klik hier voor de beste BDSM shops!!!!
Klik hier voor BDSM winkel.nl
Klik hier voor de-Kooi BDSM/sex shop
Klik hier voor dit BDSM Twitter Logo en om ons te volgen op Twitter.
Volg de BDSM Media Nieuws News feed
Klik hier voor het hele grote Facebook plaatje en vriend(in) te worden op facebook