<<<Audio Archief BDSM Radio:
KIK (Keep it kinky)
BDSM Radio interview: KIK (Keep it kinky)

GOUDA - Interview van 28 januari, MikeAffec met James-Damian, Miss-Delilah, TommiD en Pralinee van KIK (Keep it Kinky).

Wat is een Munch?
Rustig, makkelijk, gezellig en open zijn de keywords van een munch! Er is namelijk geen leeftijds grens, geen dresscode of ervaringstest. KiK organiseert deze munches zodat mensen elkaar kunnen ontmoeten en van elkaar kunnen leren. Op een 'normale' openbare plek als een kroeg. Als het weer het toelaat kunnen we zelfs in een park of op het strand gaan zitten.

Wie mag er komen?
Iedereen mag komen! Er is geen leeftijdsgrens of ervaringstoets die je moet afleggen. Iedereen die zin heeft om met gelijk gestemde te praten is welkom.

Wat kan ik verwachten?
Een munch is te vergelijken met een bijeenkomst van een vereniging. Je kent niet iedereen (misschien niemand) maar het is erg gezellig, mensen zijn gekomen om elkaar te ontmoeten en er is een gezamenlijke interesse. Kik altijd haar best om iedereen die binnen komt te ontvangen en welkom te heten.

Van te voren voorspellen hoeveel mensen er zijn en wie er komt gaat niet, maar er is altijd een zeer gemengde groep.

Ik zit nog niet zo lang op fetlife, kan ik alleen komen?
Ja hoor, de munch is heel erg gezellig en goed te doen voor mensen die alleen zijn. Misschien heb jij op Fetlife al iemand leren kennen die met jou mee wilt. Maar zie het als een verjaardagsfeestje waar je niemand kent maar aan het eind van de avond toch wat nieuwe contacten hebt opgedaan. De meeste mensen komen naar de munch om nieuwe mensen te leren kennen. Daardoor praat iedereen makkelijk met elkaar.

Wat kost dat dan?
Wat je zelf uit wil geven. Of dat nou bij de picknick is of in het cafe. Praktisch detail is wel om direct af te rekenen en geen bon te schrijven. Hierdoor houden de laatste bezoekers geen onbetaalde bonnen over...

Bij een Foodmunch - een munch waar echt een maaltijd bij inzit - kan de prijs varieren tussen de 7,50 en 30 euro, dit vindt altijd plaats op een besloten lokatie.

Wat trek ik aan?
Wat je lekker vind zitten, er is geen dresscode. Let er wel op dat de munch ALTIJD op vanilla locaties is. Het is dus niet de bedoeling dat er gespeeld zal worden of dat men te bloot of kinky binnenkomt...

Wat nou als ik vragen heb?
Dan kun je Keep it Kinky altijd een berichtje sturen! Wij zullen altijd ons best doen om je vragen zo goed mogelijk te beantwoorden


Contact:
Website:
www.keepitkinky.nl.
Fetlife:
fetlife.com/users/2186338.(profiel)
fetlife.com/groups/78672.(group)
e-mail.
nvt.
Telefoon.
nvt.

Download Interview 48Kbit MP3.
Bestand: http://www.bdsmradio.eu/Audio/2014-01-28-Kik-48K.mp3.
(Rechts klikken: Doel opslaan als of klikken om af te spelen met je speler)


BDSMradio.EU met KIK (Keep it Kinky)